L'edició francesa de la revista Marie-Clarie ha publicat una polèmica entrevista a l'escriptor i presentador de televisió Yann Moix en la qual afirma que és «incapaç» d'estimar a una dona de més de cinquanta anys. I a l'escriptor bocamoll li ha caigut la del pop.
Moix indica així mateix que, en el seu lloc: «Prefereixo els cossos de dones més joves, això és tot. Punt i final. El cos d'una dona de 25 anys és extraordinari. El cos d'una de cinquanta no ho és en absolut».
L'autor remata les seves paraules afegint que es decanta en les seves cites per fèmines asiàtiques, en particular coreanes, xineses i japoneses. «És potser trist i per a les dones amb les que alguna cosa, però el tipus asiàtic és prou ric, gran i infinit com per no sentir-me avergonyit».
Els comentaris han causat un gran enrenou a les xarxes socials, i a França l'han crucificat. Algunes dones han optat per burlar-se de les seves paraules. Com Marina Fois, una coneguda còmica francesa que està a punt de fer 49, que ha afirmat al seu compte de Twitter que només li queda «un any i 14 dies per anar a dormir» amb el novel·lista, pero n'hi ha moltes que s'han enfilar per les parets i li han dit de tot i més.
Francament, no entenc l'enrenou, el Sr. Moix ha expresat en una entrevista la seva opinió sobre les dones, i hi té tot el dret, no se si us sona alló de la llibertat d'expressió que tant es reclama. Altra cosa es que es compertaixi la seva opinió, malgrat el que diu es bastant obvi: quan ell diu: «Prefereixo els cossos de dones més joves, això és tot. Punt i final. El cos d'una dona de 25 anys és extraordinari. El cos d'una de cinquanta no ho és en absolut», és una obvietat obvia que no es té perquè compartir pero és una realitat palesa, i Moix té tot el dret a dir-ho, altra cosa és que la seva opinió agradi a les senyores que s'han acarnissat amb ell, encara que no totes, Milena Busquets li va dedicar un escrit deliciós, de fina ironia, altres en canvi s'han encabronat.  Com diu la Júlia, no sobre aquest tema - compte - sino en general sobre coses com aquestes que passen: finalment acabarem tots guillats de massa peixats i avorrits que estem. El senyor Moix, en el pecat hi té la seva penitencia, segur que ja li faran pagar amb escreix les seves declaracions las 'femmes' de la Brigada feminista. La cagaste Moix Lancaster...