No sé si és per que avui és el dia més trist de l'any o perquè estic una mica pioc i bleda, però les imatges del vídeo d'aquesta nena de 2 anys amb els braços alçats entregant-se a la policia, m'han entendrit, tant fràgil, tant indefensa, la nena ha de tenir experiència en que detinguin als seus pares i es sap ja el protocol, per això es que baixa del cotxe dels seus progenitors i amb els braços en alt es dirigeix ​​a la policia. Diuen a les xarxes que aquestes imatges són punyents i fastigoses, jo crec que són d'una enorme enteresa, d'una nena que a tan tendra edat ja ha après a comportar-se molt millor que els seus pares.

D'acord amb un comunicat de la Policia local, els agents van acudir al lloc quan van ser informats sobre el robatori en una botiga, el personal va indicar que els assaltants "aparentment tenien una pistola". Els policies van identificar el cotxe dels atacants -Chad M. Bom, de 34 anys, i James W. McMullen, de 38- prop del negoci i els van detenir.
No obstant això, uns moments després de l'arrest, una nena de 2 anys, també va sortir del vehicle amb les mans aixecades i es va dirigir cap als agents. Els oficials, que encara sostenien les seves armes, van permetre a la seva mare acostar-se a la petita i agafar-la" - rt.com