Segons informa el diari madrileny el Español, la portaveu de l'executiva nacional de Ciutadans oficialitzarà la seva candidatura aquest dissabte, en un acte de precampanya del partit a Madrid en companyia de Rivera. Juan Carlos Girauta, qui va ser el candidat taronja per Barcelona en les passades eleccions, havia facilitat aquest moviment després de confirmar que es presentarà per Toledo. La incògnita ara és qui substituirà Arrimadas al capdavant del grup parlamentari de Ciutadans a la cambra catalana.
Arrimadas fuig de Catalunya, com Puigdemont va fugir a Waterloo segons ella, i 
no fuig de Catalunya per què l'hagin fet fora els CDR ambs els seus escraches violents, ni per la fractura fracturada de la societat, ni per què li digues Núria de Gispert. Inés Arrimadas, fuig de Catalunya perquè ha fracassat, no ha aconseguit el seu objectiu que era Governar i en cas de no poder-ho fer desastabil·litzar al Govern, i com no ha aconseguit ni una cosa ni l'altra, ara s'en va a fracassar de nou a Madrid. 
La contaminació baixarà al parlament de Catalunya, i més baixaria si en Quim Reilly tambè se n'anès per ahí, pels puestus de fora, però com que aquest no s'en va ni amb disolvent, almenys ens estalviarem la seva insolent i molesta presencia i al Parlament de Catalunya i haurà menys tensió inùtil, i una mosca collonera menys, llàstima que no s'emporti a Carrizosa amb ella, seria tot un detall. Com seria tot un detall que quan estigui ja exiliada a Madrid, Puigdemont l'anès a visitar a casa seva.
En ambdós hi ha però,  una diferència, Puigdemont s'en va anar de Catalunya (pel que anem sabent aquests dies del judici) per dignitat, i aixó ella no ho pot fer, no en té ni sap que és.