La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat que diumenge que ve viatjarà a Waterloo, acompanyada dels diputats del seu grup al Parlament, per "recordar-li" a l'expresident Carles Puigdemont que "la república no existeix i que no és president de res".
Així ho ha avançat en un comunicat, en què ha definit a Puigdemont com "simplement un fugat de la justícia". "Li recordarem que la majoria de catalans volen seguir sent catalans, espanyols i europeus", ha afegit.
En aquest món nostre hi ha un tipus de gent que hi és precisament perquè hi hagi una mica de tot, aquest seria el cas de Doña Inés, que com gairebé sempre parla per boca d'ase. Caldria recordar-li a Doña Inés que la majoria dels catalans el que vol és votar en un referèndum precisament si volen o no ser espanyols, perquè en la seva ignorància Doña Inés sembla no saber que europeus ja ho són els catalans, i ho són tots.
D'altra banda si Doña Ines i el seu seguici van a Waterloo, sempre i quan no perdin el vol de l'avió, Puigdemont ho té fàcil per evitar la seva trobada, si posa un rètol de llibertat presos polítics a l'entrada i un llaç groc, la susdita senyora Inés i el seu seguici ja no entraràn, hauren de fer el paripé des del carrer, com en Boadella i López Alegre de pallassos amb fronteres.