EL NOI DE L'ERASMUS AL PAÍS DE TINTIN DEL QUE NO ES POT DIR NI EL NOM NI EL MALNOM
- "La Junta Electoral señala a TV3. Si la provincial de Barcelona prohibió este miércoles a los medios de la Generalitat el uso de expresiones como “exilio” o “presos políticos”, este jueves la Junta Electoral Central ha pedido sancionar a TV3 por la cobertura de la manifestación independentistas en Madrid el pasado 16 de marzo. Ambas resoluciones son en respuesta a petición de Ciudadanos. - lavanguardia."
La Junta electoral tambè ha prohibit a TV3 i Catradio dir: caca, culo, pedo, pis i pata, peta, pita, pota, pilota. En canvi la Junta Electoral no ha prohibit a Carlos Alberto Rivera de todos los santos dir que a TV3 li han dit puta a Doña Inés del alma mía, ho va fer el nen de Granollers al programa de trancas i barrancas, i dit curt i ras, aixó és mentida, qui va titllar sibil·linament de puta a Doña Inés va ser Toni Alba que treballava (ja no hi treballa) per una productora que fa programes per a TV3, en un tuit francament desafortunat.
Mentrestant, el fill de l'Aeroport de Madrid fent-se un embolic amb l'avortament dels nascuts a Nova York, i l'Iceta vacil·lant una miqueta. Mare de déu, tot aquest desgavell, no l'arregla ni una persona tan diplomàtica como Don José Pepe Borrell, ¡ai senyor! com contestà el poeta en dir-li bon dia, -com esteu mestre?- un matí qualsevol, un deixeble: Que com estic?: assetjat per la mort i envoltat d'imbècils. Doncs aixó, a partir d'ara per referir-se a Puigdemont no es podrà dir exiliat, s'haurà de dir, aquell noi que és d'erasmus al país de Tintín, si de cas per no dir Bélgica, i quan als presos polítics, s'haurà de dir, aquells vailets trapellas que l'han feta grossa, amb la iaia de 63 anys de cómplice, però compte, no es pot dir, ni presos polítics ni polítics presos, ni presó, ni caca, culo, pedo, pis, ni pata, peta, pita, pota, pilota, que hi ha molt 'fill de pilota' sueltu últimament pels puestus de les Juntes i Judicatures. Això s'està fent molt llarg. Francament, ja se m'estan posant les gònades com les d'aquest gos de la foto.