Deia el president Tarradellas que en política es podia fer tot menys el ridícul. No és que Tarradellas pogués servir d'exemple de res, pero en aquesta afirmació tenia molta raó. El President Torra ha fet el ridícul varies vegades, de fet, el seu cas és d'un ridícul permanent.

Torra es va reunir ahir a la tarda amb el seu nucli dur per analitzar l'informe del Síndic, el contingut del qual ja coneixia des de divendres. La pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics encara penja de la façana de Palau. Una de les opcions de la Junta Electoral és ordenar als Mossos que retirin la simbologia, però el Govern vol evitar-ho.

"Els llaços grocs, a Catalunya i al món, són un símbol de record i reconeixement amb aquelles persones injustament allunyades de la seva societat", assenyala el president en el comunicat. Torra, a banda, reitera el seu "convenciment" que la simbologia d'aquest color "no és partidista", i "referma" el seu "compromís" amb la llibertat d'expressió en l'espai públic. "No ha de ser neutral, sinó lliure", recalca.

Molt bé, President, però si la Junta electoral diu que s'han de retirar els llaços grocs, encara que les eleccions siguin Espanyoles, i de fet, que sigui justa o injusta la seva decisió, o s'aguanta el tipus i es deixen els llaços o es treuen de seguida sense muntar numerets de sainet, com ahir que encara sostenia que no els trauria a la sessió del Parlament, i Arrimadas (mal m'està el dir-ho) ja li va dir que si ho faria, fent una vegada més el ridícul. I, ja posats, Señor Torra, ara no faci invents amb pancartes i símbols alternatius que no portaran enlloc més enllà del seu infantilisme. O deixa els llaços penjants assumint-ne les conseqüències o tregui'ls i put. Pensi que si l'inhabilitessin, la multa imposada ja sabem que l'acabarem pagant nosaltres i el fet que vostè estés inhabilitat, tampoc es notaria gaire per a no dir gens, pel que fa...



11:51 am - Don erre que erre ha penjat una nova pancarta canviant el color del llaç, fins que la Junta electoral central li torni a prohibir i la substitueixi per una altra..., El que deia, actuacions infantils; si es que som con nens grans, llástima que no els hi puguis fotre un calbot. Els hi aniria bé.