BLOC D'ACTUALITAT

Cat-1

Cat-3

Cat-5

COLLONADES
ÚLTIMS ESCRITS
INFORMACIÓ - OPINIÓ

Cat-2

Cat-4

Cat-6

més...
SUE - SEGONS UN ESTUDI...
» » EL SAINET DELS LLAÇOS GROCS


Deia el president Tarradellas que en política es podia fer tot menys el ridícul. No és que Tarradellas pogués servir d'exemple de res, pero en aquesta afirmació tenia molta raó. El President Torra ha fet el ridícul varies vegades, de fet, el seu cas és d'un ridícul permanent.

Torra es va reunir ahir a la tarda amb el seu nucli dur per analitzar l'informe del Síndic, el contingut del qual ja coneixia des de divendres. La pancarta a favor de la llibertat dels presos polítics encara penja de la façana de Palau. Una de les opcions de la Junta Electoral és ordenar als Mossos que retirin la simbologia, però el Govern vol evitar-ho.

"Els llaços grocs, a Catalunya i al món, són un símbol de record i reconeixement amb aquelles persones injustament allunyades de la seva societat", assenyala el president en el comunicat. Torra, a banda, reitera el seu "convenciment" que la simbologia d'aquest color "no és partidista", i "referma" el seu "compromís" amb la llibertat d'expressió en l'espai públic. "No ha de ser neutral, sinó lliure", recalca.

Molt bé, President, però si la Junta electoral diu que s'han de retirar els llaços grocs, encara que les eleccions siguin Espanyoles, i de fet, que sigui justa o injusta la seva decisió, o s'aguanta el tipus i es deixen els llaços o es treuen de seguida sense muntar numerets de sainet, com ahir que encara sostenia que no els trauria a la sessió del Parlament, i Arrimadas (mal m'està el dir-ho) ja li va dir que si ho faria, fent una vegada més el ridícul. I, ja posats, Señor Torra, ara no faci invents amb pancartes i símbols alternatius que no portaran enlloc més enllà del seu infantilisme. O deixa els llaços penjants assumint-ne les conseqüències o tregui'ls i put. Pensi que si l'inhabilitessin, la multa imposada ja sabem que l'acabarem pagant nosaltres i el fet que vostè estés inhabilitat, tampoc es notaria gaire per a no dir gens, pel que fa...11:51 am - Don erre que erre ha penjat una nova pancarta canviant el color del llaç, fins que la Junta electoral central li torni a prohibir i la substitueixi per una altra..., El que deia, actuacions infantils; si es que som con nens grans, llástima que no els hi puguis fotre un calbot. Els hi aniria bé.
«
Previs
Entrada més recent
»
Next
Entrada més antiga

16 -

EL SAINET DELS LLAÇOS GROCS
 1. Es que Tarradellas era un estadista, no pas un polític.
  Era , y ahora lo veo claro, después de muchos años, una persona que sin rencor buscaba el futuro de todos nosotros.
  Ya decía que no le gustaba el "trepa" (sic) de Pujol, creo que no se podían ver, pero eso no lo vimos hasta años después, y yo el primer ciego.

  Salut

  ResponElimina
 2. No el podia veure ni en pintura a Pujol, Tarradellas era una mica primmirat en algunes coses, pero tenia aquella grandeur dels polítics francesos d'abans.

  ResponElimina
 3. Ahora los quito, ahora los pongo,baja la tensión, Le estoy tomando cariño a Quim, como no hace otra cosa y el país funciona.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Quizas el país funciona por eso, por que el Gobierno no hace nada. En Italia ya hace años que lo saben.

   Elimina
 4. Em sembla que en alguns llocs estan colocant peixos de color groc.

  Ja no es el ridícul, es pur infantilisme. Pero aixó als "hiperventilats" els importa una raba.

  ResponElimina
  Respostes
  1. si, al Port de la Selva, la pancarta diu: llibertat peixos pacífics. Ui! quina gracia.

   https://www.elperiodico.com/es/politica/20190321/port-de-la-selva-llibertat-peixos-politics-cartel-7366044

   Elimina
 5. Que quieres que te diga siempre he dicho, que deberían sustituir las cruces, los lazos, por símbolos más suaves,de paz, que es lo que siempre ha sido el símbolo de este país.Patitos,flores,maripo
  sas

  ResponElimina
 6. Yo voto por desposeer a todos los políticos de sus derechos civiles y mandarlos con un taparrabos al cuerno de África.

  ResponElimina
  Respostes
  1. no entiendo lo del taparrabos, en pelota picada deberíamos mandarlos.

   Elimina
  2. Para ti que sigues el juicio: Ya se ha vulnerado varias veces el derecho a la tutela judicial efectiva de los acusados recogido en la Constitución, al limitar y poner cortapisas a sus defensas a la hora de preguntar a testigos de la acusación.

   Elimina
  3. Lo del taparabos era para evitarles el agravio comparativo...

   Elimina
  4. a los indígenes africanos supongo.

   Elimina
 7. ...sobre todo en la negativa del juez Marchena a dejar visionar los vídeos, pero da igual, como dice Gonzalo Boyé. nada de eso importa, la sentencia està bastante escrita y para acusar de sedición y malversación tampoco hacen falta pruebas concluyentes, que luego en siete u ocho años Estrasburgo desmonta la farsa, les da igual, el objetivo ya se ha conseguido, desmantelar la cúpula independentista por una buena temporada.

  ResponElimina
 8. Yo creo, Francesc, que ese personajillo está batiendo todos los records de tontería. Si sus seguidores son todos de ese pelo algo terrible ha tenido que pasar en Cataluña para que se haya tirado por la borda la Inteligencia. Ah, y la culpa no las tenemos los demás.

  ResponElimina
 9. La culpa siempre es de Madrid, según estos. Lo que sucede es que la gente que vale un poco ya no se dedica a la política, en la empresa privada ganan más y tiene menos problemas.

  ResponElimina

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ESCRITS ANTERIORS