Si hi ha un polític miserable i mesquí, entres els més miserables i mesquins, aquest és sens dubte Rafael Hernando l'ecsportaveu del Pp.  I segurament en el tracte directe es un bon tipus, afable, educat i fins i tot agradable i ocurrent, però quan es posa a opinar des de la seva posició política és pura i obscena barroeria. A més, barrejant situacions i conceptes maldestrament, com ha fet en un dels seus tuis en relació a l'assassinat dels dos nens a Godella. Més menyspreable ja no es pot ser.
EL TUIT:
@Rafa_Hernando
Si el asesinato de los niños de Godella hubiera pasado con un Gobierno del PP, ya estarían los de la izquierda pancartera organizando sus escraches, con la Oltra al frente y el Ximo detrás. Y en la Sexta a saco paco.
A Mamen Mendizábal, presentadora de Más Vale Tarde i Scoop, no li han fet falta moltes paraules per carregar contra Rafael Hernando per la seva polèmic tuit d'aquest divendres. L'exportaveu del PP al Congrés dels Diputats ha publicat una comparació sobre els nens assassinats a Godella (València) que la periodista de La Sexta ha qualificat directament de "abominable".
En el seu missatge, molt criticat durant les últimes hores, Hernando esmentava a La Sexta pel comportament que hauria tingut la cadena si l'assassinat dels nens s'hagués produït amb un govern del PP (¿?).
La crítica de la periodista no és l'única que ha rebut Hernando aquest divendres. Antonio García Ferreras ha carregat en directe a Roent contra el missatge amb paraules molt dures.
"Algun dirigent del PP està fent campanya amb el de l'assassinat. Rafa Hernando, que de vegades es perd i fas coses indecents", ha dit, abans de sentenciar: "Absolutament menyspreable, pudent". I és que no tot s'hi val ni en la política ni fora d'ella, i potser seria arribada l'hora de començar a penalitzar aquestes i altres pixades fora de test a tuitter, massa freqüents en els nostres polítics.