Aquest Govern tan proteccionista que tenim en tot, que aviat ens dirà que, com, quan, de quina manera i a quina hora hem de fer qualque cosa, per nímia o personal que sigui, que pretén sobreprotegir la mainada d'una manera gairebé obssesiva, vigilant que veuen a la Tele, l'ùs que en fan del mòbil, prohibint que vegin curses de braus i excessos variats, fins al punt que de tant sobreprotegir-los més aviat sembla que pugem gerros de porcellana xinesa més que infants; fa molt bé en impedir que un nen de quinze anys begui cava en guanyar una cursa, car és menor d’edat, o després de quedar tercer en una carrera de motos a velocitats de més de doscents quilometres per hora. No se si d’aixó se n’ha de dir: incoherència, hipocresia, inconsciència o estupidesa, perquè en Marc Márquez només és un nen, molt bó i ràpid pel que es va veure ahir, però és un nen". 
Aquest comentari és del 2009, però hi pensat avui a ran de la mort en un accident ahir en una cursa a Montmeló del nen Andreas Pérez de 14 anys, i no entenc si no té l'edat per conduïr, com se li permet correr a aquestes velocitats. Quan us pregunteu qui l'ha matat, no tingueu cap dubte, no ha estat el company que el va atropellar, l'ha matat aquesta hipocresia d'una societat sobre protectora segons convé i interessa i no ens enganyem, els reponsables de la seva mort ho som tots, per omissió, els pares els primers. "11 dde juny 2018.

I HE TORNAT A PENSAR-HI AVUIMarc Garrido Beltrán, pilot de 14 anys, va morir a la tarda d'ahir diumenge a l'Hospital General de Jerez, després d'haver patit una caiguda en la cursa de SuperSport 300, celebrada al Circuit de Jerez. El pilot de l'equip Cardoso Racing es va veuret involucrat en una caiguda doble entra les Corbes 2 i 3, passant-li una altra moto per sobre, provocant-li unes ferides de les que no va poder recuperar-se. En aquest moment la cursa es va aturar, i tot i que les ambulàncies van entrar ràpidament per traslladar a l'hospital, l'impacte va ser massa agressiu i el pilot va morir hores més tard. "Des de la Federació Andalusa de Motociclisme i tota l'organització del CIV, les nostres més sinceres condolences a tots els seus familiars i amics. DEP", ha comunicat la Federació.

I no passa res, és la clàssica mort estúpida que es podia haver evitat, un nen de catorze anys no pot anar a 200qm per hora, i el fet de no deixar-li brindar amb cava si guanya la carrera no és que pura hipocresia, estúpida hipocresia. Ja portem dues víctimes de moment, l'any passat Andreas Pérez y ahir Marc Garrido, però no ho pensaran prohibir els qui els hi correspon. Ens afanyem a reclamar seguretat pels nostres fills i filles, fem correr rius de tinta i llàgrimes de cocodril si mort algún nen ofegat com Aylan, fets difícils de evitar, però la vida d'aquests nens motoritzats si que es podria preservar, i és molt senzill, tant senzill xom no déixar que aquests joves puguin còrrer a 200qm.hora, almenys fins que compleixin els divuit anys.