El maligne està de moda. (I no em refereixo al pederasta Joaquim Benítez condemnat a 21 anys per abusos a menors que segueix en llibertat). 20 capellans exorcistes de tot el món es reuneixen a Roma per posar-se al dia sobre el diable. Els dimonis en els mitjans de comunicació, els requisits per ser un bon auxiliar de exorcistes o la diagnosi per saber si algú ha rebut la visita del maligne. Aquestes són algunes de les lliçons d'un curs únic al món que s'està celebrant aquesta setmana a l'Ateneu Pontifici Regina Apostolorum, la universitat dels Legionaris de Crist a Roma.
No deixa de ser curiós i alhora inquietant que a principis del segle XXI, hi hagi encara individus que visquin del conte amb l'invent aquest del dimoni, i el pitjor del cas és que aquests individus saben que el dimoni no existeix, com no existeix Déu, que Déu i el dimoni estan aqui entre nosaltres, perquè nosaltres som Déu o dimoni, o les dues coses alhora.
Parlen d'exorcismes aquests farsants que cal no oblidar que pertanyen a la secta dels cristians, l'Església Catòlica, la gran vergonya eterna de la humanitat. I a sobre no podran ni anar a l'infern quan morin aquests infectats mentals, perquè no hi ha infern, ni cel, ni purgatori, o els tres són aquí a la terra on comença i acaba tot, i el que més em fot és que els molt cínics, els impostors de Crist, ho saben. Caldria acabar d'una vegada amb aquesta antiga farsa que fa més de dos mil anys que contamina el planeta, ja seria hora.