Aquest dimarts ha aparegut a través de les xarxes socials un informe mèdic realitzat al Consorci Sanitari de Terrassa d'una nena de 10 anys que denunciava haver estat víctima d'una presumpta agressió en el seu col·legi, escola Font de l'Alba de Terrassa, per part d'una professora.
Segons el document, l'infant es queixava de dolor lumbar, a la zona inguinal i en un dit. El motiu, segons el seu testimoni, és que havia pintat unes banderes d'Espanya i escrit "Viva España" en un dibuix, ho hauria vist la professora i aquesta l'hauria presumptament colpejat, agafat del coll i arrossegat fora de la classe. Aquesta és la versió que hauria donat la criatura als metges.
El personal mèdic de l'Hospital de Terrassa li va realitzar una exploració a fons, tant a medicina externa com a traumatologia, sense detectar cap lesió a la zona de l'esquena o inguinal. El metge sí que fa constar que la nena es queixa de dolor lumbar i una contusió en un dit. "Absència de símptomes d'alarma", finalitza l'escrit i recomana un analgèsic en el cas que sigui necessari. 
Segons ha pogut saber Món Terrassa, Serveis Territorials del Vallès Occidental ha obert una investigació per aclarir els fets. Des de l'Ajuntament s'ha informat que faran un seguiment d'aquest cas i demanaran tenir l'informe final. Des de les xarxes socials, l'alcalde Jordi Ballart ha assegurat que "aclarirem" què ha passat realment. Així mateix, consta una denúncia "per lesions lleus" a Mossos d'Esquadra de Terrassa per aquests fets, que es va interposar aquest dimarts a la nit i que es preveu que durant el dia d’avui es presenti al jutjat per tal que aquest dirimeixi.
Parlen de la nena presumptament agredida, però la professora ha estat jutjada i condemnada per la xarxa des del primer moment, en un cas que genera bastants dubtes per la versió de la nena. S'han difós imatges de la professora a qui ja s'ha linxat, sense esperar a que s'aclareixin els fets, que insisteixo generen dubtes seriosos de que la versió del fets de la nena siguin el reals. No seria el primer cas que ha passat en aquest intent de perjudicar a l'escola pública catalana. En canvi els de Maldita Hemeroteca donen un tractament correcte a la noticia, com ha de ser, sense criminalitzar ningú abans de saber-se i comprovar tots els fets, a l'espera de l'informe del Departament d'Educació de la Generalitat. El més preocupant és que l'incident ja s'ha polititzat, i expliquen que el cas de la nena presumptament agredida arribarà al Congrés. El nas em barrufa que es tracta d'un muntatge orquestrat. La fotografia que il·lustra el Diari de Terrasa si més no és preocupant. Veurem..., com a mínim caldria escoltar la versió de la Professora i de la resta d'alumnes abans de linxar a aquesta sense concedir-li la presumpció d'innocència.


Per cert: Condemnen el linxament de la Profesora, que no va agredir a la nena. I en aquest cas em pregunto, qui adoctrina a qui? la mestra a la nena o els pares a la seva filla.