L'augment de les temperatures al llarg d'aquesta setmana serà progressiu, fins arribar a una calor extrema durant el dijous i el divendres, arribant a incrementar-se el risc de forts incendis. La baixa humitat i la presència del vent són els factors que augmenten el risc que hi hagi incendis, és del que ens informen els psicòpates mascles i femelles del temps. Sàdics, això és el que són, que gaudeixen com berros quan poden pronosticar calor, tempestes, tornados, gelades etc etc. En comptes d'odi etern als romans d'Asterixa i Obelix, declarem odi etern als homes i dones del temps, llevat de la Mónica Usart.
La mateixa gent que fa 15 dies es queixava que no cap calor, es queixen ara que fa massa, (ull que no és tampoc fa tanta calor). Segur que en els últims 100 anys hi ha hagut tres o quatre finals de juny amb la mateixa calor que pugui fer aquesta setmana, tot i que ja entenc que el canvi climàtic té a veure amb això, no es tracta de negar-ho perquè seria una estupidesa, però si és cert que de canvi climàtic n'hi ha hagut des que l'home és home i fins i tot abans. Deia Fuster: i els milers i milers d'espècies que van desaparèixer de la faç de la terra abans de l'aparició primer fum industrial.
El que passa és que últimament s'ha accentuat aquest canvi per culpa de l'home i també de la dona (que la paritat està per el bo i el dolent) i no semblen els Governs massa interessats en posar-li límit a aquesta contaminació per terra mar i aire. Aquests creuers que proliferen cada vegada més, o anar i tornar a Roma per 35€ té un cost que no ens podem permetre. Després està l'automòbil, el gran contaminador que encara no entenc com se li deixa circular per les grans urbs; es preocupen pels patinets, bicicletes o segway, i no pel pitjor enemic del ciutadà: l'automòbil i Ada Colau a BCN. Un automòbil que en molts casos està aparcat tota la setmana i només surt els diumenges a contaminar per aquí, quan surt molt més econòmic llogar-ne un quan realment es necessiti.
Volar, hauria de ser només cosa dels rics o dels molt rics, com quan volar a Nova York costava 900 dòlars fa trenta anys, però 900 dòlars de fa 40 anys, no d'ara que a sobre costa menys. La gent hauria de acostumar-se a viatjar a la manera antiga, no amb carros tirats per semovents, però gairebé, de fet ara ja viatgen gairebé com semovents, en actitud: si avui és dimarts això és Bèlgica.
De fet només hi ha un animal que viatgi pitjor que els propis animals per carretera, són els polítics presos i els presos comuns, encara no condemnats en el cas dels polítics; els porten en un autobús de l'época del camió de pompiers de Farenheit 451º, en unes gàbies de 1.60 d'alt per 1 m. d'ample, i així no es transporta ni als porcs que porten a l'escorxador, potser porquè aqui els porcs són els que han ideat aquest inhumà mitjà de transportar als presos, que insisteixo, encara no han estat condemnats, i sobre triguen tres dies en transportar-los de Soto del Real a Lledoners. Coses de la democracia española d'Espanya i 'Por ESPAÑA!