Hi ha que veure quin enjolit hi ha posat el Tsunami a la seva acció o no acció del 18D. De fet abans del dia D ja ha aconseguit fer anar de corcoll a tothom, vol dir que ja han aconseguit el seu objectiu.
No crec que dins del camp no passi res que no hagi passat abans, no els interessa als del Tsunami. Una cosa és tallar carreteres o aeroports i l'altre  -inadmisible- interrompre o alterar un partit de fútbol entre el Barça i  el real Madrid. Això nomès ho va poder fer Tebas quan va ajornar el partit, o Guruceta Muro, que va provocar una nodrida invasió del camp.
No se sap qui hi ha darrere del Tsunami, suposo que hi ha uns quants que ho saben, però no obren boca, encara que hi ha qui ha confessat ser-ho sense cap pudor.
Tot l'anterior no deixen de ser foteses, però un Barça-Madrid, no es pot tocar ni en broma, faltaria més, quin poc respecte. Per què després diguin que el fútbol no és el més important de la vida, de les coses que no tenen importancia, i el que em pregunto és: hi ha quelcom al món mundial més important que el fútbol?.