De la mateixa manera que amb extrema facilitat s'acusa algú del delicte d'odi, hauria de començar la Fiscalia General de l'Estat a acusar determinada gent de l'àmbit polític del delicte d'estultícia, o això, o examinar psicològicament als aspirants a parlamentaris de l'Estat espanyol d'Espanya, abans de deixar-los asseure's a la seva poltrona.

Vegeu sinó el cas de la presidenta de Vox a Madrid, Rocío Monasterio. La senyora, va assistir dimecres a un acte a Colmenar per criticar la Cimera Mundial de Clima. Aprofitant aquest acte amb agricultors, "els grans oblidats", la diputada regional va aprofitar per gravar un vídeo carregant contra Júlia Otero. No obstant això, la periodista no anava a quedar-se callada i va desmuntar totes les mentides abocades per la ultradretana.
Monasterio va llançar un missatge en forma de vídeo que va publicar en les seves xarxes socials i que va dedicar a "Júlia Otero i als urbanites" que encara no s'han assabentat que "un tractor és dièsel" i que "s'atreveixen a criticar Vox". "No s'assabenten perquè no han sortit de les ciutats en la seva vida i avui estem aquí amb la gent de camp", va bramar la dirigent de Vox.
La diputada ultradretana ha convidat a aquests "urbanites" que vegin a "ramaders, agricultors, als que tenen bous, als caçadors..." i que "deixin de deixar anar els seus mantres en els mitjans de comunicació i aquest neomarxisme i aquesta religió que ens volen imposar ". "Els aniria molt millor", afirma.
Per descomptat, Júlia Otero no deixaria passar l'oportunitat de desmuntar totes les falsedats abocades per Monasterio a aquest atac en forma de vídeo. A través de Twitter, la periodista ha reprès la diputada regional de Vox i li ha recordat els seus orígens en un petit llogaret de 20 persones.

"Té de mi el mateix coneixement que sobre l'emergència climàtica. Vaig néixer en un poblet de 20 persones, filla i néta de pagesos gallecs, expulsada de la meva terra - com tants emigrants - pel règim que vostè venera. La disculpo: noto que li fa il·lusió veure un tractor de prop ", respon Júlia Otero."

Rocío Monasterio (que segurament era la primera vegada que veia un tractor a la seva vida', va respondre a la periodista preguntant-se si "es referirà Júlia Otero als meus 'venerats' castristes". "Quina empanada!", Assenyalava la dirigent de Vox, responent a les acusacions de la periodista sobre la tirada de Vox a l'franquisme.

Quina empanada! ¿Es referirà @julia_otero als meus "venerats" castristes? 🤔🤔 https://t.co/iyiIAqP0Ip - Rocio Monasterio (@monasterioR) December 11, 2019

Després de rebre l'estirada d'orelles i insistir en la seva resposta a la periodista, Otero va abandonar el fang després de deixar ben retratada a la diputada.

Em pregunto que en pensaria d'aquest personatge pintoresc i arquitectònic (és amiga personal d'Arturo Valls) Jorge Edwards, que ja al 1997 es queixava de la mediocritat dels polítics espanyols.

Senyor, senyor: per què ens has abandonat? ja sé que et demanàvem que ens envaíssin els bàrbars, però és que no ho dèiem de debò.