Cal entrar a twitter per saber el que passa o el que voldrien els seus esvalotats usuaris que passés. D'entrada aqui més que ganivets volen catanes (ara ho entenc alló de Lorena Roldán). Els del PSoE es freguen les mans pensant en com han devorat a Podem i al PSc, mentre ERC que organitza assemblees millor que la CUP, ja té entre pit i coll el que en queda de Juntsxcat. Saben o haurien de saber que a la primera de canvi Sánchez els hi fotrà doblada sense escrupuls ni cap mania, però ells com a bon tontolcul català s'abstindran com a regal de reis pel PSoE, de fet, que poden fer, l'atzucac és complex i en el fons és alló de: 'hagas lo que hagas la cagas' que en castellà queda millor i rima més.
Com tot és molt complex, i sense saber que va passar el dia de la declaració interruptus de la república de Schrodinger, la impressió o la intuïció em diu que el més honest de tots va ser Puigdemont, i els dolents de la peli, Junqueras i sobretot Marta Rovira, mentre la gran damnificada va ser Carme Forcadell, que es veu que juntament amb Dolors Bassa és a alguna presó, no se quina, ates no en parlen quasi mai ni els mitjans ni els seus companys de partit.
A tot aixó Puigdemont i Comin ja no tenen Euroordre (la tercera) que els reclami, i tot gràcies a Van der Eynde, que és l'advocat de Puigdemont. Els de Madrid bramen i parlen de 'Puta Europa' que se inmiscuye en los derechos de la nación más antigua del universo. Clar, com no estan acostumats a que la justicia funcioni i sigui independent, se'ls fan estranyes les decisions de Alemanya, Bélgica, Suissa o Escòcia, que s'han petat totes les seves euroordres.
Mentre, Arrimadas va d'intrigues de Palau buscant un Tamayazo del PSoE desesperadament. Jo no la donaria per morta, és un animal polític i no se l'ha de menystenir, tot i que segurament acabará al Pp, o a VOX, de barra i oportunisme ni sobren, perquè el que si ja està acabat i quasi finiquitat és Ciutadans, i el que no farà Arrimadas (o potser si) és acabar sent una Rosa Díaz qualsevol, que sembla la visita del rencor o la Bruixa vermella.
I a veure que passa demà amb el relativament honorable Quim Torra i la JEC, com no l'inhabilitin li donaran un disgust de mort, que l'home té unes ganes boges de treure's el mort de sobre.

Davant d'aquest enrenou digne d'un sainet Quintero-Berlanguià, nomès queda una solució desesperada. De la mateixa manera que Jesús quan es va trobar en el Temple als jueus venedors de vedells, moltons i coloms, i els canvistes en els seus llocs. Fent un fuet amb cordes, va arrencar a tots fora del Temple, amb les ovelles i els bous va escampar els diners dels canvistes i els va abocar les taules d'emprenyat que estava, tant o més que el Papa Francesc amb aquella senyora que li agafava la ma, algú hauria de fer el mateix amb tota aquesta patuleia de cagabandurries del Parlament espanyol d'Espanya, que és el temple de la democracia i refugi de la Sacrosanta e impoluta Constitució, i com el bon jan de Tejero ja està jubilat, nomès ens queda una persona a tot el país per posar ordre..., el fill de l'emèrit. Que agafi l'espasa el Borbó i entrant al Parlament comenci a tallar colls per fer la historia al revés, com un homenatge a Maria Antonieta, aixó si, que comenci primer per VOX i els del Pp, a lo millor es cansa en no estar acostumat a treballar i els altres se salven, Revilla inclós, encara que no s'ho mereixi en no abstenir-se. Déu salvi al Rei, i a la Reina, són la nostra única i última esperança.