Una de les conseqüències de la quasi pandèmia de pànic, que s'ha propagat pel planeta, o per la part del primer món del planeta, arran del coronavirus, és el desproveïment de productes que hi ha en molts supermercats.
En els súpers, una de les mancances més curioses és la de paper de vàter. A les zones afectades pel coronavirus, aquest producte és dels més buscats, tant que de seguida s'acaba. Un dels països amb més paranoia per aquest producte és Austràlia. La setmana passada, Woolworths, el supermercat més potent de país, va anunciar que treballa per comprar més i més paper de vàter perquè hi hagi sempre en els prestatges, però mentre quest no arriba de moment implanta un límit de compra: 4 paquets per client, el que ha provocat baralles entre clientes per fer-se amb el preuat paper.
Mentrestant, el diari NT News va decidir incloure vuit pàgines en blanc perquè els lectors les puguin utilitzar com paper de vàter. A la portada, l'avís que anuncia la situació d'alarma i com ells contribueixen a solucionar-ho: "¿Se t'ha acabat el paper de vàter? L'NT News se'n fa càrrec. Per això, a l'interior publiquem un especial de vuit pàgines perquè puguis utilitzar-lo en cas d'emergència. El trobaràs a partir de la pàgina 21". 
Tornem doncs als temps de la postguerra, quan per netejar-se el rulé s'usava paper de diari i per embolicar l'entrepà també, és clar que aquest paper de diari no era de tinta ecològica com els d'ara, sinó tots tindríem el cul negre com el carbó, mentre que ara potser morirem tots, però amb el rulé ben net. Fins i tot l'NT news te un hastag #toiletpapercrisis.