Una de les conseqüències de la quasi pandèmia de pànic, que s'ha propagat pel planeta, o per la part del primer món del planeta, arran del coronavirus, és el desproveïment de productes que hi ha en molts supermercats.
En els súpers, una de les mancances més curioses és la de paper de vàter. A les zones afectades pel coronavirus, aquest producte és dels més buscats, tant que de seguida s'acaba. Un dels països amb més paranoia per aquest producte és Austràlia. La setmana passada, Woolworths, el supermercat més potent de país, va anunciar que treballa per comprar més i més paper de vàter perquè hi hagi sempre en els prestatges, però mentre quest no arriba de moment implanta un límit de compra: 4 paquets per client, el que ha provocat baralles entre clientes per fer-se amb el preuat paper.
Mentrestant, el diari NT News va decidir incloure vuit pàgines en blanc perquè els lectors les puguin utilitzar com paper de vàter. A la portada, l'avís que anuncia la situació d'alarma i com ells contribueixen a solucionar-ho: "¿Se t'ha acabat el paper de vàter? L'NT News se'n fa càrrec. Per això, a l'interior publiquem un especial de vuit pàgines perquè puguis utilitzar-lo en cas d'emergència. El trobaràs a partir de la pàgina 21".
Tornem doncs als temps de la postguerra, quan per netejar-se el rulé s'usava paper de diari i per embolicar l'entrepà també, és clar que aquest paper de diari no era de tinta ecològica com els d'ara, sinó tots tindríem el cul negre com el carbó, mentre que ara potser morirem tots, però amb el rulé ben net. Fins i tot l'NT news te un hastag #toiletpapercrisis.
Tornem doncs als temps de la postguerra, quan per netejar-se el rulé s'usava paper de diari i per embolicar l'entrepà també, és clar que aquest paper de diari no era de tinta ecològica com els d'ara, sinó tots tindríem el cul negre com el carbó, mentre que ara potser morirem tots, però amb el rulé ben net. Fins i tot l'NT news te un hastag #toiletpapercrisis.
Esto del coronavirus tiene fácil solución, pide una buena hipoteca que aseguras con la compañía de seguros del banco. No te dejan morir, comprobado. Por lo demás, hay demasiada gente sin hacer nada.. y se ponen a pensar y como no están acostumbrados, pasa lo que pasa. Un saludo
ResponEliminaO como decía Joaquin el jugador del Betis, eso si se come jamón de bellota no se coge.
ResponEliminaA Anglaterra estem igual. No queda paper als supermercats. No entenc quina lògica hi veuen, a comprar-ne. Si estiguéssim parlant d'un virus que causa diarrees...
ResponEliminaHome Salvador, cagalera n'hi ha, encara que no sigui física. Aquí almenys al meu Barri no s'ha donat el cas, l'únic que la gent compra arros i quelcom per l'estil de productes de llarga durada, però tampoc en excés.
ResponEliminaNo li trovo cap sentit a aixó. Acaparar mascaras quirurgiques encara, pero paper higienic ?.
ResponEliminaFeina pels sociòlegs.
aquet fet confirma la meva teoria de que el 80% del humans son gili... ( PiiiiiP )
Només el 80%?. Les mascaretes en certa manera si que serveixen, si jo tinc el virus i la porto posada no contamino als altres.
ResponEliminaLo del papel higiénico (utilizado como sucedáneo del papel de cocina), es para secarse las manos después de lavárselas. Consideran foco de contagio las toallas.
ResponEliminaEstan como una chota estos australianos, que se las sequen con papel de cocina o simplemente que las dejen secar. Aquí, a la gente le ha dado por comprar termómetros. Estamos entrando en un estado de histeria colectiva, digno de una sociedad decadente y paranoica como la nuestra.
ResponEliminaNo subestimes a los australianos. Te sorprendería comprobar la; diferencia que existe entre los europeos y ellos. Y esa diferencia es a favor de ellos.
ResponEliminaNo tengo ni idea, supongo que son mas del estilo norteamericano
ResponElimina