.
En un treball de recerca de la Universitat de Berkeley, els demògrafs de 'UC Berkeley' prediuen que la "generació coronial" serà el proper augment de la població.
"El més probable és que se'ls conegui com la" Generació Coronial", va explicar el demògraf Dr.Edmund Fitzgerald en la conferència de premsa prèvia a la publicació, que es va realitzar en línia la matinada de dimecres. Tots els membres del consell de la ciutat van ser convidats a iniciar sessió en la reunió virtual.

"Els Coronials inclouran a tots els nascuts al desembre de 2020 i, llevat que la pandèmia acabi ràpidament, els primers mesos de 2021".

"Els Baby Boomers", va explicar la coautora, la Dra. Mary Ellen Carter, "van néixer entre 1946 i 1964, i van dominar la forma de la nostra corba d'edat de la població durant la major part d'un segle. L'onada de boomers va començar just després de la Segona Guerra Mundial i es va accelerar durant els anys immediats de la postguerra, disminuint gradualment durant les expansions econòmiques dels anys 50 i principis dels 60. Però amb els Coronials, ens espera un xoc frontal molt més agut. Les sales de part a tot el país han d'analitzar els seus subministraments d'equips de part crítics ara, per estar preparats per el 17 de desembre de 2020 i els mesos següents".

La multitud de capacitat (limitada a deu membres de el públic) a les càmeres de el Consell. Aquesta podria haver estat l'última reunió física de l'Ajuntament de Berkeley. Foto: Paul Kamen
Cronologia que mostra les taxes de natalitat generacionals des de 1909 fins a 2020. Font: Dr. Edmund Fitzgerald.
"Vam fer que la Generació X seguís als boomers", va respondre el Dr. Fitzgerald, mostrant un gràfic de la línia de temps que es va reflectir en els participants i espectadors en línia de la conferència de premsa. "La majoria dels demògrafs estan d'acord que els Gen Xers van néixer entre els anys 65 i 80, però no hi va haver un augment sobtat en la taxa de natalitat, de manera que no hi va haver una crisi imprevista".
"Els Millennials van venir després", ha afegit el Dr.Carter, de 1981 a 1996. Aquests són els nens que van arribar a la majoria d'edat durant els primers anys del nou Mil·lenni. De vegades també es diu Gen I "

Doncs ja han posat nom a la generació concebuda a partir d'aquests mesos de confinament, perquè entre altres coses els demògrafs de Berkeley, hauran descobert que confinades a casa, les parelles poden fer alguna cosa més que distreure als seus fills, portar a terme exercicis de gimnàstica o mantenir videoconferències, a la fi i al el cap el sexe no deixa de ser un també un exercici.