Miriam Armero no s'ho pot creure encara. Els seus veïns, d'un bloc de Cartagena, li han enviat un anònim en què li demanen "pel bé de tots" que es busqui un altre habitatge mentre duri la pandèmia perquè Miriam treballa en un supermercat. "Aquí vivim moltes persones i no volem més riscos". La carta la va trobar el seu fill de deu anys. Algun veí va tenir la covardia de colar-la per sota de la seva porta.
Ho explica Miriam a la seva pàgina de Facebook, en què ha rebut multitud de missatges de suport i solidaritat. "No sóc partidària de fer vídeos i pujar-los a les xarxes socials; estic encara que no m'ho crec", explica la jove a el temps que explica que ha hagut de trucar a el propietari de la casa en què viu llogada i deixa clar que interposaran una denúncia a la comunitat de veïns al complet si no es descobreix abans qui o qui són els autors de l'anònim.
"Treballo en un supermercat i estic molt orgullosa, perquè estem ajudant a moltes persones tot i posar-nos a nosaltres mateixos en risc". Segons Miriam, es trobava fent coses a casa aquest diumenge quan el seu fill, a el passar pel passadís que dóna amb la porta d'entrada, es va trobar la carta; la va llegir en veu alta "i es va posar a plorar" al témer que poguessin fer-los fora de la casa per la feina de la seva mare. "Em sembla una mica covard" que ho hagin fet d'aquesta manera.
La dona reconeix que va haver de comptar fins a deu per contestar als seus veïns. "Els he deixat una altra nota a baix, aclarint que sóc la veïna de l'tercer esquerra i estaré encantada de contestar a qui vulgui".

Ha passat a Cartagena però pot passar i es possible que ja hagi succeit en qualsevol altra contrada del país, és l'acció de la bona gent, de la gent humil, sencilla, solidaria, sempre i quant no els afecti directament, és la mateixa gent que vol sales per ajudar als drogoaddictes, però no al seu barri, la gent que no és racista, però..., però no és bona, és mala gent que, a la que rasques una miqueta la lleugera capa de civilització que els ampara i es troben afectats per qualsevol circumstància propera ens mostren la seva pitjor versió. De vell, que la gent té una certa propensió a prendre partits extrems a la menor oportunitat, per aixó, la bona gent vota a qui vota, sempre però, la bona gent. Potser per aixó és que al món hi ha tanta bona gent i tan poques bones persones.