A PRENDRE PEL RULÉ


La notícia és terrible, és l'acabose, el desideràtum i sembla que els mitjans no li donen la importància deguda a la mateixa, malgrat les seves terribles conseqüències d'un abast insondable y greus efectes col·laterals a mig termini.
La fi de l'estat d'alarma ha coincidit amb l'arribada de l'estiu. Aquest any la planificació de les vacances ha estat marcada, d'una banda, per la incertesa de si seria possible viatjar i a on i, de l'altra, per la preocupació en tot el relatiu a la sanitització d'hotels, allotjaments, cotxes de lloguer, avions i trens.
"La pandèmia ha alterat els patrons habituals de la indústria turística. La confiança dels viatgers en les destinacions i mitjans de transport per poder efectuar el seu viatge en condicions segures enfront de virus serà una de les claus de la recuperació de la indústria ", assegura Javier Diaz-Laviada, director general d'Hertz a Espanya.
A l'hora dels àpats, i per poder reduir els aforaments dels restaurants, molts hotels han optat per augmentar les hores en què serà possible menjar, i el típic bufet en el qual el propi client se servia el menjar donarà pas a altres modalitats "per evitar la manipulació d'aliments i superfícies d'alt contacte per part dels clients".
Mare de déu del Carme quin fred que fa, que faran els jubilats que queden després de sobreviure a la pandèmia a l'hora del tiberi?, ¿com es peixaran fins al cul omplint aquells plats fins alçada i vores insospitades?, com no podran donar-se cops de colze a l'hora arrasar amb les postres?, aquesta mesura és la fi, ja poden cancel·lar els viatges de l'Imserso a qualsevol hotel que actuï amb aquesta impunitat sobre els seus interessos adquirits i llargament conreats.
¿I aquelles excursions en autocar a inflar-se d'embotits i vedella amb bolets que ni és vedella i amb prou feines té bolets, i de tornada 5 litres d'oli i un anorèxic pernil serrà, o un coixí ergonómic. 
I aquell senyor a Benidorm que a les cinc del matí posava les tovalloles a la sorra de la platja per estar a primera línia de mar, i ara es troba que ha de demanar tanda a l'Ajuntament i ja li diran a l'hora que hi pot anar?

Tot un món s'està enfonsant, el que demostra que per els soferts jubilats que han sobreviscut a la pandèmia, la nova normalitat és dit curt i ras, una merdanormalidad. A prendre pel rulé com el ciclista de pega.

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. Que se nos ha acabao la sangría a mogollón ¡¡¡¡
    Gobierno dimissssión ¡¡

    ResponElimina
  2. i el que és pitjor Miquel, el carajillo sigalero d'anís després de dinar.

    ResponElimina
  3. Pues tendrías que ver como estaban las terrazas de mi barrio este mediodía, ni dos metros, ni uno y medio, ni nada. ¡¡ Ah!!, y como con el jolgorio de fondo no se oían entre ellos, hablando a grito limpio.

    Y el virus cantando : "Volaaare, oh, oh, oh, cantare, oh oh oh".

    No saldremos de esta, no.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que sap italià el virus?, si que és espavilat. Aqui al barri, la tendencia es la mascareta penjant del braç com si fos un no me olvides, o com a molt amb el nas fora, ben apretadets a les terrasses.

      Elimina
  4. Ostia, lo de Volareee me lo quedo , RODERICUS...
    Ya os dije hace un mes que en el Clinic se están preparando...y esta semana lo han confirmado. De momento la cosa promete..y no, no se acaba, esto mal que nos pese no se acaba.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi han rebrots a tot arreu, a Andalusia a 5 o 6 provincies, a Lleida, a l'Aragó, a Castella la taca, Madrit, Aragó, la Franja i aquí tambè en tindrem.

      Elimina
  5. Demostrado: El Principio de Cautela no va con nosotros (una sociedad con una caja de cerillas en la mano)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Todos y cada uno de nosotros llevamos a un inmune dentro, y así nos va.

      Elimina