BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ÚLTIMS ESCRITS

TORRA TÉ MÉS COLLONS QUE URKULLU


Quim Torra s'ha quedat, una vegada més, sol. El president és com aquells nens que s'incorporen tard a un col·legi, quan la resta dels alumnes porten anys forjant relacions, i escullen la solitud d'una cantonada del pati. Poden passar anys en aquest mateix xamfrà, amb la il·lusió que aviat els seus pares els tornaran a canviar de centre escolar i tindran una nova oportunitat amb imaginaris millors companys.

El problema de l'actitud de Torra és que ha arrossegat a la seu interessada solitud a tot un país cada vegada més sumit en el rancor i la desunió. Perquè el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya tampoc té molts amics quan torna a casa. El seu propi partit s'ha fragmentat en tants grups diferents, amb noms tan diversos, que avui dia resulta perillós preguntar a algun dels seus membres a quin d'ells pertany, per la por a provocar-li un vessament cerebral.

Urkullu potser mai arribi a perdonar Puigdemont la manera en la qual el va utilitzar en els dies previs a la declaració d'independència, però resulta evident que ha sabut moure més per l'interès dels seus que pel desig de venjança. Amb el pacte a què ha arribat el lehendakari amb Pedro Sánchez just abans de l'inici de la conferència de presidents, no només deixa en evidència a Puigdemont-Torra, sinó que, sobretot, compleix amb el seu compromís amb els ciutadans d'Euskadi, aconseguint-substancials avantatges.

Un dels tuits més recurrents aquests dies entre els seguidors de el Front judaic d'alliberament, esquadró suïcida, que lideren Puigdemont-Torra ha estat: "Torra té més collons que Urkullu". Potser tinguin raó, encara que mai he sabut com mesurar amb exactitud la mida dels collons, entre la borsa i l'escrot es fa molt complicat saber on col·locar la regla. En tot cas, escollir els líders d'un país per la grandària dels seus collons, a més del component masclista, històricament ha donat nefastos resultats. - José Antonio Pareja - elplural.com
Comparteix:  

Comentaris

 1. En camvi, L´Urkullu te el sac mes plé una vegada mes.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Urkullu no deixa de ser un alumne aplicat de Jordi Pujol i Soley.

   Suprimeix
 2. Menos conferencias y más eficiencia. Los debates de verdad deberían estar en otras partes. Por curiosidad, ¿cuánto dinero ha podido costar?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. ZERO, no se ha repartido nada, en este sentido Torra tenia razón, la reunión era para hacerse una foto y poco más y encima con el hijo de........ del emèrito. Urkullu si que ha mojado, sabe jugar bién sus cartas, quizás por qué él puede hacerlo y Torra no!.

   Suprimeix

Publica un comentari