Ara ho entenc... escriu Miquel Cartisano al seu bloc. El que entenc es que té raó en el que diu sobre l'objectiu 2030 de l'ajuntament i la gent que dorm al carrer.  Peró, omet en Miquel les 'Colau Solutions'. Voltant per la xarxa he trobat aquesta noticia, una noticia que veurem en que acaba, de moment, la situació actual és la d'aquesta fotografia que encapçala l'escrit.

Barcelona podria convertir els hotels tancats en espais per als sense sostre - Ruben Rozas - elplural.com.

L'Ajuntament de Barcelona estudiar convertir els hotels a equipaments destinats a les persones sense llar. D'aquesta manera, l'alcaldessa Ada Colau estudia portar a terme la proposta que va llançar dimarts passat en forma de prec la regidora d'Esquerra Republicana, Monsterrat Benedí, en el marc de la comissió de Drets Socials de l'Ajuntament. Benedí va recordar que actualment hi ha "36 hotels tancats de la ciutat" i que molts d'aquests "no tornaran a obrir" i va dir que ja havien aparegut diversos interessats en comprar-los (el Gremi d'Hotels ja va alertar el desembarcament de fons voltor al setembre) .

En la seva proposta, la regidora també va instar que els treballadors d'aquests establiments, ara molts en ERTE i altres tants acomiadats, puguin tornar com més aviat millor a el mercat de treball. La comissionada d'Acció Social, Sonia Fuertes, va recordar que durant la primera onada ja van posar "un hotel a disposició de dones, un hotel i un alberg de salut", però que acceptava el prec dels republicans.