💭
El Cyber ​​Monday és el germà petit del Black Friday. Es tracta d'un dia de rebaixes només a través d'Internet on els usuaris poden trobar grans descomptes en les pàgines web de les seves marques favorites.
Mentre que el Black Friday va sorgir abans que Internet i té el seu focus en les botigues ubicades als carrers principals de cada ciutat, el Cyber ​​Monday va néixer a principis dels 2000 com un esdeveniment de rebaixes purament online. Aquest és el motiu pel qual va rebre el nom de Cyber ​​Monday. Originalment llançat a Estats Units, aquest esdeveniment de rebaixes va arribar posteriorment a Espanya i ha anat creixent en popularitat any rere any des de llavors.
El Cyber ​​Monday té lloc el dilluns immediatament després del Black Friday. Aquest any, Cyber ​​Monday cau avui 1 de desembre. Algunes botigues posen en marxa en els seus webs un cap de setmana de descomptes que comencen el divendres i continuen fins dilluns. Altres marques prefereixen tenir un únic dia específic de rebaixes per al Cyber ​​Monday.
Enguany, no ha estat massa publicitat, almenys no tant com el Black Friday, però menys ho ha estat un altra dia important de veritat, el dia mundial sense compres, que encara que silenciat, existeix. El BUY NOTHING DAY (dia de no comprar res), es celebra cada 27 de novembre des de 1992, es va crear com a contrapartida o alternativa del Black Friday.