💭 Funcionaris de el Departament de Seguretat Pública de Utah (EUA) van trobar un misteriós monòlit metàl·lic brillant enmig de desert. El descobriment es va dur a terme des de l'aire, quan els treballadors estatals estaven a bord d'un helicòpter i van albirar alguna cosa estranya. Després d'una inspecció més propera, els funcionaris es van adonar que era un monòlit de metall que s'havia instal·lat en una àrea aïllada entre les vermelloses roques.

La galeria d'art contemporani David Zwirner assegura que l'estructura ret homenatge a un dels seus artistes representats John McCracken. Inicialment, el fundador de la galeria va assegurar que el monòlit era una de les "escultures de taulons independents" de McCracken, qui va morir el 8 d'abril de 2011 a Nova York. "Crec que definitivament és de John", va comentar Zwirner dies enrere a mitjans locals, al temps que va publicar una imatge comparativa de les obres

El borrego cimarrón, Ovis canadensis, moltó de les Rocoses, mufló de les muntanyes o, simplement, ovella d'Utah, és un animal antic, ja que va arribar a Amèrica creuant l'estret de Boering fa milers d'anys. Les seves banyes, les del mascle, poden pesar fins a 14 quilos i mesurar més d'un metre, raó per la qual en anglès, idioma pràctic com pocs, és conegut com Bighorn sheep. Diem que les banyes mesuraven un metre abans de trobar-se a l'monòlit. ¿I si els dóna per créixer? S'està parlant molt de si els guàrdies de l'helicòpter havien experimentat algun efecte secundari després de la trobada, com els nostres avantpassats segons Stanley Kubrick, però ¿i si el monòlit no va ara dirigit a nosaltres, sinó a les cabres?. És una hipòtesi que jo no descartaria. A 2001, Kubrick, es planteja que els micos es van convertir en humans gràcies als aliens, que van deixar un bloc de pedra perquè evolucionéssin. Potser als aliens no van els va agradar el que fariem al convertir-nos en éssers suposadament intel·ligents, que seria barallar-nos a garrotades i que acabaríem com hem acabat, i en vista d'això, ara haurien provat amb les ovelles d'Utah. Estaria bé que les ovelles d'Utah evolucionessin gràcies al monòlit cap a un estat superior de consciencia, ja tenen practica a moure's en ramat com els homínids, i segur que es barallarien menys que nosaltres. De Utah mare!