💭Serieu capaços per un moment, de pensar que militars britànics, francesos, alemanys o italians, s'expressessin en contra d'un determinat govern sorgit de les urnes?. Veieu possible aquest esperpent en qualsevol de les democràcies que ens envolten? Podem fer veure que l'assumpte és anecdòtic perquè són iaios jubilats i sónrelativament pocs. Què importa una impostura més! El que no podem fer és ignorar als que justifiquen aquestes paraules gravíssimes, i no són únicament els de Vox. Alguns silencis són molt eloqüents.

Aquest país existeix i es diu Espanya: ¿En quin país sinó viuen els 73 militars a la reserva que han escrit una carta al Rei Felip VI perquè prengui partit contra el Govern perquè posa en risc la unitat d'Espanya?. En moments tan delicats per a la Corona, amb el Rei emèrit a Abu Dhabi i el debat sobre Monarquia o República sobre de la taula, no era fàcil imaginar una iniciativa d'aquest calibre a hores d'ara, tret que s'analitzi al capitost d'aquest xat que va encapçalar la missiva, el que va ser general de divisió Francisco Beca. Segons Infolibre, des del telèfon mòbil d'aquest general, es va emetre aquest missatge: "No queda més remei que començar a afusellar a 26 milions de fills de puta". El signaven antics membres de la XXIII promoció de l'Acadèmia de Saragossa.

Us imagineu, intenteu imaginar per un moment, que succeiria si Oriol Junqueras o Puigdemont en un xat d'aquests parlessin d'afusellar a 26 milions d'espanyols. Si per un xiulet groc i una foto de Jordi Cuixart, varen acusar a Tamara Carrasco de terrorisme, imagineu-vos el que els cauria a Puigdemont o Junqueras, però a aquests soldadets de plom que evidencien que en contra del que s'havia dit, Narcís Serra no va extirpar completament el virus colpista dins de l'exèrcit Espanyol, ja veureu com no els passarà res, com a molt els renyaran una mica. Són uns vells trapelles, dirán, quan en aquests momenhts ja haurien d'estar engarjolats i procesats per el delicte d'odi, com a mínim, per a no dir de rebelió.

Mentre el Rei calla, de moment, i això també és molt preocupant, a veure si en comptes de passar a la Historia com el 'el preparat', passarà a la història com el Rei mut, el Rei callat, o el Rei Exiliat'.