💭La decadència d'una societat comença a manifestar-se quan aquesta, instal·lada entre el cofoisme, i la desidia que provoca l'avorriment manifesta els primers símptomes d'aquesta decadència a través de les petites absurditats quotidianes, i m'agradaria ressaltar que la nostra, ja fa una temporada que ha començat a caure en aquest estat. Vegis si no el cas dels 'feeders'. L'obsessió per perdre pes no té cabuda dins d'un dels fetitxes sexuals amb menys visibilitat: el 'feederisme'. La pràctica del 'feederisme' advoca per trobar el plaer en menjar i en engreixar-se. 

"S'ha acabat l'haver de justificar el nostre pes al·legant un metabolisme lent. Ara podem admetre amb orgull que ens encanta el que la societat, aquesta que avorreix obertament el sobrepès, crida golafreria. Estem grassos perquè mengem molt, i això ens encanta", assegura un usuari del bloc 'Bigger Fatter'. Mentre que les revistes femenines bombardegen al lector amb dietes miraculoses, les xarxes socials alcen el 'hashtag' #foodporn sense contemplacions. 

Potser ara veure com algú menja, mentre ho fem emparats per la fredor de la pantalla, sigui el 'voyeurisme' com el d'intentar pal·liar la dolorósa fam a què ens sotmetem voluntàriament (problemes del primer món). En aquest entorn, Park Seo-yeon guanya més de 9.000 dòlars al mes per gravar-menjant cada nit seguint el corrent del 'mok-bang', que consisteix precisament en donar-se un generós festí que fa la digestió a YouTube, on els clics s'encarreguen de prendre el paper dels enzims digestius i la que s'engreixa és la cartera. Els usuaris paguen per veure com altres mengen quantitats ingents de menjar. 

Park Seo-yeon, coneguda com la Diva, és capaç de sopar 30 ous ferrats, cinc paquets de sopa i una caixa de potes de cranc acompanyada de crestes de carn. Però la pantalla de l'ordinador no és l'única que ens permet salivar veient com altres gaudeixen de delicioses orgies 'gourmet': a través del mòbil, el 'food porn' ha trobat la seva millor cabuda a Instagram, on els plats es degusten a cop de 'likes'. Avui més que mai el menjar és un focus de plaer, potser perquè l'obsessió per aconseguir el cos perfecte s'hagi convertit a l'acte de menjar en l'última transgressió.

Però tornem al 'feederisme', on no hi ha pantalles que s'interposin entre el menjar i el subjecte. Aquest fetitxisme sexual inclou dues figures: el 'feeder', encarregat d'alimentar la seva parella, i el 'feedee', l'alimentat la comesa del qual és engreixar-se sense límits. Curiosament, el 'feederisme' sol néixer en persones primes, que creuen que la seva forma física limita la seva vida sexual. Al web 'Fantasy Feeder', un usuari explica la seva condició. "Ets conscient que no estàs tan en forma com hauries de, i també coneixes els riscos per a la salut associats a l'excés de pes, però ho acabes per considerar un mal menor comparat amb el plaer que obtens a l'engreixar. Et mires davant del mirall i admires el teu greix quan t'agafes els mitxelins i eleves el teu budell per veure quant ha crescut", explica. Aquí neix el terme 'bloating' (distensió abdominal), que se sol aconseguir mitjançant la ingesta massiva de líquid o menjar.

Una de les webs més populars és 'Fantasy Feeder', on els seus usuaris narren les seves vivències ( "Comparteix i comenta les teves fantasies relacionades amb la grassor en els nostres xats, missatges privats i esdeveniments") i s'obren perfils per conèixer a gent que practiqui aquesta conducta sexual. 'Fantasy Feeder'incluye un apartat dedicat a l'sadomasoquisme i un fòrum en el qual els usuaris comparteixen les seves experiències. "Algunes de les sessions més sexis són en públic, ja que has de dissimular l'excitació. En privat, et pots deixar anar i combinar el sexe amb el menjar. Gaudeixo unint el plaer sexual amb l'acte de menjar. Si com, m'agrada obtenir una gratificació a canvi. Si no ho faig, m'agrada que em donin un flagell per no menjar com un porc ", afirma un 'feedee'a el web' Munchi '. A Espanya hi ha la web 'Spanish Feeders', que es defineix com un lloc "per a homes i dones molt grossos /es que volen ser més grossos/es ( 'feedes') i els seus admiradors, que els ajuden a ser més grossos/es ('feeders').

Tot plegat problemes del primer món, obscenitat pura, tenint en compte la quantitat de gent que té poc o res per posar-se a la boca cada dia i nonomés al tercer món. Són aquests bestieses entre altres les que demostren que hem entrat de ple en la decadencia com a societat. Senyor, envians als barbars, ens els mereixem.