ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

VISCA ELS BARS!



💭D'on es dedueix que es pot ser un professor universitari i alhora un pobre idiota que se les dóna de gracioset. Sense beure no es pot viure! "És el crit desesperat que llança des de Sant Sebastià el protagonista d'un nou vídeo viral contra les restriccions en l'hostaleria arran de la pandèmia de coronavirus. Aquest home, que assegura ser professor universitari, assegura que "no es poden tancar" els bars i els restaurants pel fet que "cal beure per viure, cal".

"De tancar, que tanquin les esglésies! Que tanquin les estacions d'autobusos! Que tanquin les subdelegacions de Govern! No es poden tancar els bars!", Emfatitza aquest home. "Això és una bogeria! Això no pot ser! Visca els bars! Visca l'hostaleria! Visca aquest país! Visca la gent amb set! Visca nosaltres!", Acaba el seu discurs, després del qual beu una copa de vi blanc que li lliuren segons abans. Vés tu a saber quantes copes de vi s'havia begut l'home abans de parir el lamentable vídeo.

Aquestes imatges van córrer com la pólvora a les xarxes socials i van obtenir tant comentaris a favor dels que donen suport a les seves idees i estimen que té "tota la raó de món" com dels que adverteixen sobre el perill de la seva proposta. A algun li fa "por" que s'expressi d'aquesta manera, una docent recorda que "no tots els professors universitaris" són així (afortunadament), i un altre matisa que "en alguna cosa té raó", ja que 2020 hauria estat "insuportable" sense alcohol. Finalment, hi ha qui li recorda que ningú li prohibeix beure i que en els supermercats també venen alcohol, que fins i tot és més barat que als bars. No sé, potser és un còmic, o un paisà que es fa passar per professor, tot és possible i coses més rares s'han vist com el desaparegut Punset anunciant pa de plàstic.


Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. Los hay que pasan la pandemia en los Pirineos, otros en Sierra Morena y otros que prefieren pasarlo de bar en bar, somos asi

    ResponElimina
    Respostes
    1. conozco a unos cuantos de mi barrio, que prácticamente viven en el bar todo el santo día.

      Elimina
  2. No , si ya lo decía Rajoy, ¡viva el vino¡

    ResponElimina
  3. Un bar és un perill total. Quan anem al bar no anem a guardar distàncies, a la tercera cervesa ni es recordem de les restriccions, ni del coronavirus, ni de la mare quel va parir .... no és una mida popular però jo crec que és necesaria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. UI Manuel, si dius aixó que es una gran veritat, se't tiraran al damunt els restauradors...

      Elimina
  4. Hay gente que ha hecho de un bar una extensión de su casa, donde reina contando chistes malos, suelta catilinarias que aplauden el resto de parroquianos, y "arregla" verbalmente todo, desde el gobierno hasta la liga de futbol profesional.

    Y lógicamente, desde que se han cerrado los bares, anda muy deprimido. En su casa no le hacen ningún caso, y sin el bar y sus "colegas", no es nadie.

    Lo que padece este hombre tiene un nombre : síndrome de abstinencia.

    ResponElimina
  5. Hi ha molt colze desarrollat per llargues hores recolzat a la barra d'un bar, pero si no obren els bars, com podrem arreglar el país i el Barça?.

    ResponElimina