Diu Pablo Casado que el PP va a recollir signatures contra els indults. Això ja ho va fer Mariano Rajoy amb l'Estatut, i va acabar molt malament. De fet ens va portar fins aquí.

El PP hi torna. 15 anys després de recollir firmes contra l'Estatut, els populars iniciaran una recollida de signatures contra els possibles indults als presos polítics. Així ho ha anunciat aquest divendres el president del partit, Pablo Casado, en un acte sobre l'Espanya rural. Els populars també impulsaran mocions als 8.000 ajuntaments de l'Estat en contra dels indults, que Casado ha qualificat de "cop molt dur" contra la democràcia.

El cap de l'oposició al Congrés vol que la ciutadania decideixi si prefereix viure en una "nació constitucional" o bé si aposta per "seguir donant aire" a uns polítics que "desafien la justícia". Casado ha replicat al president espanyol, Pedro Sánchez, que cal defensar la unitat d'Espanya per evitar que el país sigui "estranger de si mateix". Casado no sap que vagis on vagis sempre seràs un estranger, i tampoc sap o ha oblidat que la recollida de signatures amb el malsón de les 876 maleïdes caixes blaves de M.Rajoy contra l'Estatut, és el que ens ha portat fins aquí. I ja se que l'home és l'ùnic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra, pero Casado i el PP es veu que no ho saben, i el que tampoc sap és que aquest acte insolidari, el pagarà car, mentrestant, els independentistes seguiran creixent gràcies a la seva pedrestre obcecació.