Segons els llibres d'història, a l'Edat Mitjana la fi de la pesta es va celebrar amb unes grans orgies. Les orgies no sabem si es celebraran aquí o a la ciutat de la Llibertat, però si és d'esperar un cert alleujament, una certa eufòria quan la vida recuperi el seu ritme anterior a la pandèmia. En aquesta sentit, el triomf de la desacomplexada Isabel Díaz Ayuso potser s'entén millor. És una idea naïf? Pot ser. També ho és Ayuso sent condescedent en el qualificatiu. Després de mesos vivint amb el sofriment i la sobreinformació de la pandèmia, hi ha una necessitat vital de lliurar-se del dol i vestir-se de optimisme, d'esperança. 
La veritat és que deu ser perillós caminar aquests dies per la Ciutat de la Llibertat cervesera amb tots els ex que deuen haver sortit ja dels seus caus. Com zombies ranquejants i pàl·lids caminaran ocupant carrers i avingudes, bars i terrasses disposats a trobar-se uns amb altres amb els seus ex, dient-se "amb el que jo et vaig estimar i tu amb mi no et pots trobar". Només els ex, poden evitar la orgia, que passarà a ser l'orgia dels ex-vivents. Esperem que super IDA tingui raó i els madrilenys no se'ls trobin pel carrer d'Alcalá amb la falda almidoná. Encara que de moment, a la Comunitat de Madrid l'única orgia que s'ha organitzat és l'orgia de la mort, encara que això sembla no tenir la menor importància per als madrilenys.

A propòsit de la Comunitat de Madrid i la seva nova lideresa, unes paraules de José Antonio Primo de Rivera en el seu discurs al Círculo Mercantil nde Madrid al 1935:
"Para adueñarse de la voluntad de las masas hay que poner en circulación ideas muy toscas y asequibles, porque las ideas difíciles no llegan..., y acabarán por triunfar aquellos a quienes las majaderías les salen como cosa natural"

Nombre de persones mortes a causa del coronavirus a Espanya a data de 5 de maig de 2021, per comunitat autònoma.

MADRID             6.8 mill. habitants  15.016 morts
CATALUNYA        7.7 mill. habitants  14.191 morts
ANDALUSIA        8.5 mill. habitants    9.666 morts
VALENCIA           5.1 mill. habitants    7.318 morts