{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

DIES PER APUNTAR I NO OBLIDAR



Circuit europeu, empresariat, Església catòlica i majoria parlamentària de Congrés dels Diputats, a favor dels indults. Aquest és el quadre, per dalt, Per sota, una opinió social clarament favorable a Catalunya, que va molt més enllà de l'àmbit de l'vot independentista (el sòcol independentista està furiós) i una opinió encara adversa a la resta d'Espanya amb balancejos significatius en les últimes setmanes. És un quadre que convida a filar prim. Novament, al Partit Popular li costa filar prim. No li va anar bé la manifestació de Colom i ha punxat en la campanya de recollida de signatures. El seu problema té tres lletres: Vox. El partit d'extrema dreta amenaça de presentar una segona moció de censura a Pedro Sánchez. Vox ocupa aquests dies el retrovisor de Pablo Casado. I en aquest context entra en escena José María Aznar, amb un discurs amenaçador per als que han donat suport als indults. "Són dies per apuntar i no oblidar", ha dit l'expresident de Govern, 

Un Aznar, que a sobre acusa el Psoe d'accedir al poder de manera irregular gràcies a l'11-M, diu el rancuniós i mentider compulsiu, que ens deia despres de la reunió de les Azores: Iraq té armes de destrucció massiva, "creanme - mirant fixament a càmera - les estoy diciendo la verdad.! la veritat! Bush i Blair van demanar perdó per les seves mentides per justificar l'atac a l'Iraq, Aznar en la seva supèrbia mesetària no!, sostenella y no emnendalla. Culpa al PSOE d'utilitzar l'11-M per arribar a el poder, quan va ser la ciutadania que va palpar les seves mentides sobre l'autoria de l'atemptat, només cal recordar les dues vies d'investiigació delcaradecimentarmat Acebes que insistia en que l'atem`tat d'Atocha havia estat obra d'ETA, quan la mateixa tarda tota la premsa internacional parlava ja d'un atemptat gihadista. S'ha d'entendre, si l'atemptat era obra d'ETA guanyava el PP les eleccions, si era un atemptat yihadista, - recordem la impressionant manifestació del No a la guerra - les perdrien  I les varen perdre, pero no perquè se n'aprofites el PSOE, sinó perquè varen intentar enganyar als espanyols, a tots els espanyols i sel's hi va veure massa el llautó. I ara aquests barruts acusen a Sánchez de mentir, si és un aprenent al seu costat, i les seves mentides - quin polític no menteix - almenys no costen vides.

Aznar és rancorós, i encara no ho ha paït ni perdonat, i ara es dedica a amenaçar en pla mafiós als Bisbes i als Empresaris, arrogant-se funcions de guàrdia de seguretat de sistema polític espanyol. Li pot a l'homenet del bigotet impossible el seu passat falangista, i és que hi ha passats que deixen empremta de per vida. El veieu ara el seu odi.

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. Cada presidente está anclado a su tiempo, como abuelos contando historietas a sus nietos. Cobran y viven bien, porque aún son jóvenes. Que chollo, que suerte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pero hay jarrones chinos y jarrones chinos, y este Aznar es un jarrón del todo a cien.

      Elimina
    2. Lo que pasa es que este la dice más gorda, para disfrute de periodistas, que ya tienen tema.Pero importancia para el votante poca.

      Elimina
    3. Si, y además parece tener impunidad. Te acuerdas de cuando eran tan amigos con Jordi Pujol, cuando hablaba catalán en la intimidad.

      Elimina
  2. Són dies per apuntar i no oblidar"

    La frase es de innegable venganza. Sólo apuntan y no olvidan los de la familia Corleone, y por supuesto, sus correligionarios.
    ¿Son sólo mafia los de Reggio Calabria, los de Sicilia, los de la Puglia o los de Nápoles?; llamese Cosa Nostra, D´ranggeta, Santa Corona Unitá o Camorra, para ser mafioso no es necesario haber nacido al sur de la Italia ni pertenecer a una de las cuatro ramas de la mafia, ya ven que hay quien "apunta y no olvida" que iguala a aquel de "ni oblit , ni perdó", pues posturas circularmente antagónicas al cabo de 360º se encuentran.

    De este elemento no aprenderemos nada, y les diré una cosa que ahora les hará pensar, no reír, que puede, pero ese no es el objetivo, sino pensar: ¿No les recuerda a ustedes, este señor, a uno de los muñecos de Maricarmen?...¿Quién coño moverá los hilos de este muñeco?...

    ResponElimina
  3. Ja es diu que los extremeños se tocan. Si que sembla un ninot de putxinel·lis, potser li mou els fils l'esperit del tiet Paco, el de un solo huevo.

    ResponElimina
  4. Es uno de los personajes más siniestros de la historia española contemporánea. ¿Ya nadie se acuerda de su complicidad en la invasión de Irak? ¿Y de lo que supuso también para los españoles aquel numerito de circo con el inglés y con el yanqui? Vergüenza.

    ResponElimina
  5. El trio de las azores, parece el título de una película animada de la Disney. Siniestro total el hombrecito.

    ResponElimina