A la ciutat de la Llibertat, un Policia Municipal no va reconèixer al pintor Antonio López i li va demanar els papers mentre aquest pintava a la Porta de Sol. El prestigiós pintor hiperrealista ha tornat al 'quilòmetre 0' per concloure el quadre que va deixar inacabat de fa onze anys. El 2010, Antonio López va començar a treballar en aquest quadre i li va decidir dedicar tres estius. No obstant això, el procés es va alentir per l'expectació que generava a la plaça. Aquest 2021 el cèlebre artista ha reprès la seva obra i ha anunciat que li dedicarà la mateixa franja horària que li va reservar en començar-lo, entre les 19.00 i les 20.30 hores, a causa de la seva "llum especial".

"Jo no he de saber qui és, pot ser Van Gogh, pot ser qui sigui". Amb aquestes paraules ha justificat un agent de la Policia Municipal de Madrid el seu requeriment a identificar-se a l'artista hiperrealista Antonio López, a qui no va reconèixer mentre treballava en la madrilenya Porta del Sol per a sorpresa de desenes d'espectadors. L'excusa de l'Agent de la Policia, és encara més surrealista que la relliscada comesa. Pot ser Van Gogh diu l'andoba, i es queda tan ample, potser no sap que el bo de Vincent la va palmar anys ha, i que no és Kirk Douglas, que també va traspassar, però fa poc.

Francament, només que l'agent de la llei i l'ordre s'hagués fixat en el quadre, podia haver-se adonat que el senyor encara que és menut i va vestit com un trinxeraire, amb gorra de jubilat, això si, no era un mindundi vingut en pastera. A més, si algú és conegut no només a Madrid, sinó en tot l'orb és Antonio López, conegut per a molta gent, però no pel que es veu per l'Agent de la llei i l'ordre municipal. Encara sort que no hi havia Banksy per la Porta del Sol, segur que li cau el pèl, si és que té, com no se sap qui és. Bé, aquí si tenia una bona excusa el Policia Municipal del Municipi. "No sé quien es el Banksy estecomo es apócrifo" hauria contestat segurament. Un Municipal que és evident que duia els papers mullats.