Fa la sensació que tindrem Leo Messi als mitjans tot l'estiu, tot i que a ell li duressin les llàgrimes mitja hora, llàgrimes de cocodril, o de Boabdil. A la sessió de fotos a París, el seu rostre va ser somrient i feliç. Normal, ja tenia el seu nou contracte sobre la taula. Un contracte que òbviament no es negocia en 24 hores. Compte que no s'hagi d'empassar les seves paraules d'ahir referint-se al PSG: "És el club adequat per guanyar la Champions".

No se si és per l'edat, sequeles de la pandemia, o ves tu a saber, pero no m'ha afectat gents la sortida de Messi, potser perquè ja estaba mentalitzat, perquè he vist marxar abans a Kubala, Cruifjj, Xavi o Don Andrés, i el Barça ha seguit a vegades bé i altres no tant, però el que si crec és que s'ha de donar un marge de confiança als jugadors que queden, i pensar que dins de tot la sortida dew Messi ha estat de més nivell, Xavi i Don Andrés han anat on han anat, Kubala s'en va anar a l'Espanyol i Cruifjj al Llevant. No he citat Neymar, perquè aquest no ha estat mai un referent, ni un jugador compromés amb el Barça, el Brasiler és un mercenari, que almenys no ha enganyat a ningú.

Estaria bé que els mitjans s'oblidéssim de Leo Messi, que li féssin un Tortosa informatiu. D'acord en que li ha donat glòria eterna al Barça, sí, però no cal oblidar que també va estar en la desfeta del 2-8 de Lisboa. I a Roma. I a Liverpool. El Messi desolat de diumenge, va trigar 48 hores a signar somrient un altre dels contractes de la seva vida. Això no es fa si no portes dies negociant amb Nasser Al-Khelaifi. El rei ha mort, visca el rei, i estaria bé, que deixéssim que els nens que il·lusionen, com Ansu Fati, Pedri, Nico González, Ilaix, a qui algú que no pensi només en els diners hauria dir-li que està davant l'oportunitat de la seva vida, l'esquerra de Yusuf Demir, que semblava el Leo del seu primer Gamper de nen, el marginat Riqui Puig, clar que sí, Eric García, Baldé, Collado, Gavi..., surtin a la llum. I confiem que a Ronald Koeman no li passin factura les primeres derrotes, doncs ganes hi hauran, i moltes. Recordin que no el volien i pot ser la primera víctima, el primer efecte col·lateral de la sortida de Leo Messi del Barça.

Un altre mercenari oportunista diu la seva en aquest article.