EL CAS NO CAS DE LA BOSSA DE MÀ“Vaja la comunista”, “Irene sí que no es queda enrere…”, “Felicitats pel teu primer Louis Vuitton, @IreneMontero!Els fatxes no entendran el que és inclusiu d'una bossa de 2.114 euros, tia”. Aquests són alguns dels comentaris que van circular a Twitter aquest 20 d'octubre juntament amb un vídeo de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, a la Comissió d'Igualtat celebrada aquell mateix dia i en què es pot veure darrere seu una bossa Louis Vuitton. Molts d'aquests comentaris, a més a més, anaven acompanyats del hashtag #TuPrimerLouisVuittonIrene.

Però és fals que Irene Montero portés aquesta bossa de ma a la Comissió d'Igualtat celebrada al Congrés dels Diputats aquest 20 d'octubre: com es pot veure al vídeo, el bolso ja era allà quan arriba a la sala. També es pot observar com és la presidenta de la Comissió d'Igualtat, Carmen Calvo, qui la deixa anar just darrere d'on posteriorment s'asseu Montero.

Mai no hauria d'haver molestat una bossa de mà pagada amb diners propis; no obstant, és curiós que en confirmar-se que la seva propietària era Carmen Calvo es resolgués de cop l'enrabiada. L'objecte de luxe va exercir de parapet en una metàfora d'un debat callat però explosiu: el conflicte identitari que distancia las dues faccions del Gobierno de españa, la popular comunista i la distingida democrata liberal, l'activista 'queer' davant la 'gauche caviar' que desfila davant de portes giratòries de les elèctriques. Una vegada més es demostra que tiwtter és una fàbrica d'imbècils de tots els colors de l'arc polític, més Alvise Pérez a qui s'ha de donar menjar a part, d'ell és la foto de l'escrit. Però no s'oblidin d'aquesta bossa que algun dia encara la trauran Casado o Abascal al Parlament o en algun dels seus discursos pamfletaris, sabedors que el desmentiment mai no aconsegueix eradicar la falsedat de la mentida inicial.

En el debat de la derogació de la reforma laboral del Pp (la llei mordassa ha desaparegut del panorama) Sánchez i Calviño no volen derogar-ho tot, sinó que volen conservar-la i modernitzar-la, segons diuen. Però què entenem per modernitat? Segons Baudelaire, la modernitat, és el transitori, el fugitiu, el contingent, i implica una ruptura radical amb el passat, una veritable obsessió pel que no s'ha vist mai. Ens està començant a fer falta aquesta modernitat, encara que no veig jo que la coalició Psoe Unides Podem pugui ni tan sols fregar-a. El temps ho dirà, però la rancietat de twitter vomitant mentides constantment no ajuda. Per què aquest és un dels problemes dels nostres polítics, viuen massa pendents del que es vomita a twitter, quan no representa més del 5% de la població i no tota ella amb dret a vot. També aquí hi ha un conflicte d'ìdentitat, car mentre Podemos és esquerra, el PSoE, que ningú s'enganyi, és dreta, liberal si és vol, pero dreta, i ambdues formacions s'entendran per què no tenen més remei que entendre's, però mai es comprendran, ni mai aconseguiran la modernitat del país.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Resulta que los famosos E.R.T.E. que todo el mundo defiende es parte de la Reforma Laboral de Rajoy. No me gusta la gente que dice "hay que tirar esto o aquello", me gusta la gente que busca construir esto o aquello. Parece lo mismo, pero no lo es,
  Un saludo

  ResponElimina
  Respostes
  1. Por eso el PSoE no habla de derogar la reforma laboral de Rajoy, son los de Podemos los que se lo quieren cargar todo. O eso dicen, de todos modos yo creo que la cosa va de cortar las alas a Yolanda Díaz por parte del PSoE preocupado por su meteórico ascenso de popularidad,

   Elimina
 2. El problema de los anónimos.
  Por otra parte, esto no es nuevo, sea el bolso de quien sea, recuerda lo de la mujer del Cesar.
  Añadir que nos debería importar un comino que la Sra Irene, el Rufian, el Sánchez o el Casado cobraran un millón al mes, si se demostrara que eran los mejores gestores de recursos. Las empresas pagan muy bien a sus directivos; Iacocca rescató a la Chrysler de la banca rota y dijo que no cobraría nada el primer año, palabra que cumplió. Después se puso el sueldo que le dio la gana, y siguió dando por saco a a la Ford.
  Que esta señora se compre lo que quiera, coches, casas, bolsos...y que sea la mejor gestora de los dineros públicos.

  ResponElimina
 3. Por cierto, que una ministra (aunque sea cara e inútil) lleve determinado bolso, no deja de ser un hecho anecdótico. Todo esto fue sembrado por Podemos cuando el PP estaba en el gobierno con el ático de 600.000 euros de Guindos. Y desgraciadamente algún indocumentado esta siguiendo esta misma estrategia que a nadie beneficia. Así no vamos a ningún sitio.
  Un saludo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I tot perquè els de la dreta encara es pensen que hi ha comunistes al Govern. recorda l'acudit: Un senyor truca a la seu del partit comunista:
   Hola Compañero, soy Fulano de tal, dame de baja del partido que me ha tocado la primitiva. Doncs aixó, ni comunistes ni esquerrans.

   Elimina
  2. De hecho, viene de antes, a Podemos desde el primer dia les han perseguido por tierra mar y aire por cosas como esta y otras desde el primer dia, Si aún les llaman comunistas, cuando hace años que en este país ya no hay comunistas. La derecha tiene un lenguaje chusquero y rancio que no la homologa con sus colegas europeos.

   Elimina
 4. El problema no es el bolso de la señora, ni si son progres o no lo son. Lo es, que la contratación de un contenedor, vale actualmente 20 000 dólares, cuando hace unos meses era 2 000.Segundo problema, qué hacen las empresas si lo absorben o repercuten en el consumidor. Seguramente la parte progre del gobierno dirá de inmediato, que lo asuman las empresas, que ganan mucho dinero....Así no vamos a ninguna parte, bueno sí, al modelo venezolano. Estamos confundiendo progresismo de progresar, de ser cautos, de tomar medidas económicas correctas con barra libre.
  Europa no va a consentir este modelo nefasto.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que modelo, lo del contenedor o la reformar laboral, porque la reforma laboral en principio a Europa ya le parece bien a mque se plantea, y lo del contenedor es un tema fàcil de solucionar, se trata de tener barcos propios, el portaaviones este que tenemos que no sirve para nada podria albergar muchos contenedores.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada