L'última sentència sobre el sistema de diner negre amb què el PP es va finançar durant almenys dues dècades situa la formació política que avui lidera Pablo Casado en el negacionisme. La decisió, adoptada per unanimitat i redactada per una ponent nouvinguda a l'Audiència Nacional, es refereix repetidament a la caixa B sense embuts. És la caixa B que durant el judici van negar els presidents del partit José María Aznar i Mariano Rajoy, igual que van fer tots els que van ser els seus secretaris generals. Tres sentències judicials, una ferma, estableixen que el PP es va finançar amb diner negre dels empresaris. Els seus principals responsables continuen entestats que no va ser així.

Aquests papers de Bárcenas són aquells que en una de les seves frases magistrals per a la històriaMariano Rajoy, va dir: Todo es falso, salvo algunas cosas. Entenc que la justícia pugui tenir dificultats per arribar a saber qui hi havia darrere del Senyor X del Gal, l'ics és poca cosa per arribar a saber-ho, però saber qui era M. Rajoy tenint en compte que la mateixa Justicia avala la veracitat d'aquests papers, era fàcil, em sona a primer de prevaricació supina.

Quant a l'actual direcció del PP, en ser preguntada aquest dijous per la sentència de la caixa B, un portaveu va assegurar: "Ja hem dit tot el que havíem de dir”. Això és passat i no ens concerneix, diu Macaulay Casado, com els nens, es tapa els ulls i pensa que ja no el veuen... I Aznar? bé de rebequeria en rebequeria perdut en el seu laberint.

Per cert, i a tot això, el diligent Tribunal de Comptes no va considerar oportú investigar tot aquest assumpte malgrat les palpables evidències que hi havia sobre la corrupció de la banda criminal del Pp madrileny. Clar, el Pp madrileny no és independentista, encara que la IDA hagi entrat en aquesta deriva darrerament, però amb ella no s'hi ficarà el TdC, però apostaria doble contra senzill que li surt un dia d'aquests un Cifuentes que l'apartarà del paisatge electoral a la Comunitat de Madrid. Vaja, que se la peten si o si els propis.