El Ministeri de Consum d'Alberto Garzón ha trobat una nova batalla en la defensa de la carmanyola per dinar, amb la premissa que "com a casa no es menja enlloc". Després de la polèmica per les crítiques del ministre a les macrogranges, el departament ha llançat una campanya a favor dels àpats preparats a casa davant la resta d'alternatives, com ara l'hostaleria. En un vídeo publicat aquest dimecres, Consum dona consells per preparar la carmanyola "si has de dinar a la universitat", perquè "el seu ús no sigui un perill". El primer que es recomana és canviar els coberts per a cada tipus d'aliment, per evitar les "contaminacions creuades".

El ministeri de Garzón aconsella fer servir una carmanyola de vidre, "més fàcil de netejar", per davant del tàper de plàstic, que, no obstant això, és "més lleuger i menys fràgil", segons el vídeo difòs a les xarxes. En qualsevol cas, la campanya recomana fer servir recipients de material reciclat, més sostenibles.

"Es recomana no deixar menjar cuinat més de dues hores fora de la nevera o més d'una hora si la temperatura és superior a 30 graus", recomana la campanya del ministeri, que recorda que no es poden congelar les restes que sobrin d'una carmanyola, i que cal llençar els aliments que ja hagin estat escalfats i no es consumeixin.

No penso fer cap comentari, us ho deixo a vosaltres o valtros. Si voleu veure el video