Miguel Ángel Revilla no tem que l'espiïn com els ha passat a diversos ministres i al mateix president del Govern: "M'és igual que m'espiïn o que em facin el que els doni la gana", assevera el president de Cantàbria a Más Vale Tarde , on sosté que no guarda cap secret. "Si he arribat a dir coses com quan va ser la meva primera vegada, que vaig menjar malament al casament dels reis, que tinc tres operacions de ronyó...", il·lustra el dirigent càntabre, que mostra el mòbil en directe: "Per què vull jo més que agafar una trucada quan sona i trucar? No necessito més artefactes", sosté. Revilla fins i tot exemplifica com el seu vell Nokia segueix funcionant perfectament i truca Iñaki López en directe. "No tinc WhatsApp, ni Internet ni res d'això, només truco i rebo les trucades", afirma. Pots veure el moment al vídeo que il·lustra aquestes línies.

Una cosa semblant els passa als hackers russos que han posat en perill la ciberseguretat mundial quan intenten espiar a la Guàrdia Civil. Segons fonts d'aquest cos han desistit de piratejar els seus ordinadors. El motiu sembla que aquest cos de seguretat de l'Estat compta amb un sistema propi d'antipirateig capaç de dotar una protecció àmplia a la seva xarxa informàtica. D'aquesta manera, els serveis secrets russos han decidit no entrar als ordinadors de les comandàncies de la Guàrdia Civil. En realitat i segons fonts fiables del cos, els hackers russos han desistit de piratejar els ordinadors de la Guàrdia Civil perquè aquests són obsolets.

“És impossible entrar-hi” assegura un dels confidents. “Només per encendre l'ordinador triga més de 20 minuts” continua alhora que assegura que per “obrir un simple document de text es poden trigar diversos minuts”. I és que els ordinadors de la Guàrdia Civil no són precisament d'última generació sinó que alguns fa més anys que els mateixos agents a les dependències del cos. Així mateix, aquest confident consultat per moncloa.com assegura que «el programa de hackeig mana ordres als PC ia causa de la lentitud de procés dels ordinadors espanyols, el programa satura la CPU i entra en conflicte”. Aquest combat informàtic no només afecta els hackers de tot el món, sinó també la feina dels agents que gairebé cada dia s'han de barallar amb un ordinador per poder exercir les seves funcions.

O sigui que ja ho sabeu, si voleu que no  us espiïn, utilitzeu un mòbil vell. Ah! i doneu les gracies a Miguel Angel Revilla i al seu mètode.