Roger Parellada, l'aconseguidor de màscares català, va aconseguir en només tres setmanes guanys de 24 milions d'euros en una operació de 35 milions amb l'Administració pública catalana. Va passar entre el 20 de març i el 16 d'abril del 2020, aprofitant l'escassetat de material mèdic per culpa del cóvid ​​i les facilitats donades per la Generalitat de Catalunya. Mentre que Basic Devices, la societat pantalla amb seu a Vilafranca del Penedès facturava 35 milions a la Generalitat, segons consta a la factura a què ha accedit El Confidencial, una altra empresa controlada pels Parellada, l'Institut de Radiofarmàcia Aplicada de Barcelona (IRAB ), es gastava 3,8 milions en proveïments. Si se suma un altre milió de despeses i es descompten els 6.074 milions d'euros que en teoria es van pagar d'IVA, queda un benefici en l'operació de 24 milions.

L'aconseguidor de mascaretes de la Generalitat, l'empresari Roger Parellada, va trucar per telèfon a la dona de Quim Torra, llavors president de Catalunya, quan l'Administració catalana li va congelar el compte del Banc Sabadell amb els 35 milions d'euros que havia pagat per comprar mascaretes i material hospitalari el març del 2020, en el pitjor de la pandèmia. Així ho explica el mateix Roger Parellada en un wasap que va enviar als socis que l'estaven finançant per justificar el bloqueig dels fons i al qual ha accedit El Confidencial: “Ara penjant amb la dona de Torra, que diu que a ell ho tenen capat del tot”. La dona de Quim Torra és la Carola Miró, professora de l'escola Thau, abans de convertir-se en primera dama de Catalunya. Dos dies després d'aquesta trucada, els fons quedaven alliberats i fins i tot es retirava una denúncia per estafa posat davant els Mossos.

Aquesta noticia tan escandalosa veig que ha passat bastant desapercebuda als mitjans catalans, en principi nomès en parlen a el confidencial i e-noticies. El queda clar, és que Medina i Luceño al costat de Parellada són uns aprenents de bruixot. Que n'aprenguin!