{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

ECSPRESIDENT PUIGDEMONT



El sense sentit en què ha acabat la política catalana de la banda dels processistes, va tenir ahir el seu apogeu. La gent - per dir alguna cosa - va aplaudir la intervenció de Puigdemont mentre xiulava a la resta, entre ells a Carme Forcadell. Puigdemont a més, va tenir la santa barra de dir que ja vàrem votar que no cal tornar-hi. I ho diu ell, que va proclamar la república de Schrödinger, i després va fugir deixant a tothom penjat, entre ells i sobretot a Carme Forcadell, l'única persona decent de tota aquesta patuleia de cagabandúrries, i no és la primera vegada que ho fa, ja la va deixar penjada el 6/7 de setembre de 2017. He arribat a la conclusió de què la gent no sap aplaudir o xiular a les persones adequades. Ecspresident Puigdemont, deixi de molestar, d'intervenir en la política del nostre país que em sembla ja no és el seu; vagi-se'n vostè a fer la mà, per covard, roí i mesquí. Perdoneu, però si no ho dic, rebento.

Publica un comentari a l'entrada

19 Comentaris

  1. A alguien que escapa escondido en el maletero de un coche no puede quedar algún rastro de dignidad, esto ya de entrada.

    Cuando digo que los catalanes necesitamos con urgencia unos cuantos miles de psicólogos, no ando desencaminado. La paranoia generalizada en las patéticas celebraciones de ayer lo demuestran: la caza del "culpable", del "traidor", del "botifleur", de quién asestó la "puñalada por la espalda".

    Ahora ya los catalanes nos sentimos cómodos, hemos vuelto a la zona de comfort donde hemos vivido en las ultimas décadas : el victimismo, la culpa siempre es "del otro". Ya podemos sentarnos tranquilamente en la mesa y hacer el vermút despotricando contra los demás.

    Ni rastro de autocritica ni de análisis de que falló en el plan, ¿ o es quizás que no había ningún plan?.

    ResponElimina
  2. No hi havia més pla que esperar una trucada de Rajoy, una trucada que no es va produïr. De la resta ja ho va dir Clara Ponsatí, no hi havia res preparat, tot era fum, foc d'encenalls.

    ResponElimina
  3. Cuando digo que los catalanes necesitamos con urgencia unos cuantos miles de psicólogos, no ando desencaminado.
    Hombre, por favor. Con que facilidad generalizáis sobre "los" catalanes. (Según para que, claro). A ver... no se cuantos necesitas tu, pero yo con uno tengo suficiente y hace mas de 30 años que no lo veo.
    Ahora ya los catalanes nos sentimos cómodos, hemos vuelto... ...la culpa siempre es "del otro". Ya podemos sentarnos tranquilamente en la mesa y hacer el vermút despotricando contra los demás.
    Despotricar, despotricar, es lo que estás haciendo tu, ahora mismo.
    Insisto: generalizar, es posiblemente la peor forma de prejuicio que hay.
    De "los" catalanes, los hay bajitos, sinvergüenzas, timidos, extrovertidos, ladrones y buenas personas, equivocados y acertados.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡¡ Ep !!, hablo de los catalanes con ocho apellidos catalanes, yo tan solo soy un apátrida perdido en el extrarradio de la catalanidad. Según los "canones", yo soy un vulgar "colono" traído hasta aquí para joder la pureza de sangre.

      Llevo más sesenta años escuchando que la culpa de todas las desgracias la tiene Madrid, y no me niegues que tu también lo has escuchado. . . .

      ¡¡ Pues por eso !!, hemos vuelto a la normalidad, ¡¡ la culpa otra vez la tienen otros !!. Ya podemos sacar el "Cristo Gros" en procesión !!.

      Por cierto, empiezan a sobrar las manifestaciones nocturnas con antorchas, se parecen demasiado a las marchas en Berlín de los "camisas pardas".

      Saludos.

      Elimina
    2. És una manera de dir, més dels d'allí que dels d'aquí, que prou ens diferenciem

      Elimina
  4. Respostes
    1. un xarnego més aviat és local, claer que tu si ho ets, italocatalà. Tranquil, pitjor és italoargentí.

      Elimina
  5. Como estoy siempre en la Luna, lo veo todo desde allí...universal.
    A ver, a ver
    Voy al cine. Levantan el telón y sube un cordel.
    Cierran el telón. Lo abren otra vez y vuelve a subir el cordel...
    ¿De que compañía es la peli?
    jejejejej...........es un film..Para-munt

    Universal...charnego universalllllllllllllllll

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aqüest acudit es de Iaio perico, per cert estan empatant a 2 amb el del València. Dit aixó, els actes d'ahir dels processistes no tenen nom, són una colla de ximples, de fanàtics que comencen a ser preocupants. Deia Turull que no eren una secta, doncs jo crec que si ho son, i una secta tòxica. Mès tóxica que Vox.
      Puigcarbó,Reixach,Pou,Casajoana,Miró,Macià, Puig, Tura. Ho sento no puc ser xarnego. casum dena.

      Elimina
  6. Que li has fet a la plantilla? No em barrufa... jejeje!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En principi ja ho he solucionat, no fixava bé algunes fotos, cal donar-li el seu tamany original i sembla que ja va bé.

      Elimina
  7. tinc l'altra en manteniment. Des dels canvis a blogger em dona algun problema.

    ResponElimina
  8. Respecto la gent que va estar a la presó i mai no la xiularia, ara bé, lloar tant Forcadell... què vols que et digui, amb ella va començar, una mica, tot (posi les urnes, senyor Mas).

    ResponElimina
  9. No és lloarla, és que ha estat la única que ha estat consequent des del primer moment, que no ha traït a ningú. Ja la varen menystenIr quan estava a la presó, a ella i a Dolors Bassa, però el d'ahir és delirant, com tot el procés.

    ResponElimina
  10. Vas (i anem) molt millor amb aquesta (plantilla) que la trobo ideal pel tipus de blog que tires endavant. Jo fa temps que a estones perdudes vaig buscant una que sigui el cim de la simplicitat, però que funcioni i no trobo res. Totes tenen defectes, alguns els puc corregir, però altres no i em cabrejo

    ResponElimina
  11. Ja, dem passa igual, potser la que tens tu és de les més addients, la tinc al bloc en Castellà bastant modificada, pero va amb etiquetes, Et deixo l'afreça `per que li donis una ullada:

    http://www.helenasubirats.blogspot.com

    ResponElimina
  12. Si, crec que ja l'havia vist. També jo la he potinejat, afegint, canviant i la considero molt bona plantilla, però busco una molt mes simple i minimalista. Evidentment n'hi ha, però hòstia! la que no té una puça té una paparra

    ResponElimina
  13. Jo també l'estic buscant, més que res per eliminar les etiquetes. Si la trobo ja t'ho diré.

    ResponElimina