La manera de com ens informem avui dia, ha canviat molt en relació amb no fa gaire temps. Abans, posem fa 30 anys, una persona escoltava les notícies a les nou del matí, mentre esmorzava i llegia el diari en paper; tots dos, notícies i diari, informaven del que havia passat el dia abans, i aquesta persona, fins a les 12 no tenia altres notícies a la ràdio o televisió. A la tarda hi va haver un temps en què sortien alguns diaris, però eren de consum limitat, i fins a les nou del vespre no hi havia a ràdio o televisió més informació. A més. es tractava d'una informació menys globalitzada i més interior, tret de grans esdeveniments o catàstrofes.
En l'actualitat, tenim notícies 24 hores seguides a tots els mitjans, notícies a les quals de fet la gent no fa gaire cas, es fia molt més de la informació que els arriba a través de Twitter o Facebook, perquè considera (són així d'innocents) que en aquests mitjans la gent informa sense interès personal ni pressió de cap mitjà que els financii.
Amb aquest enrenou mediàtic, s'ha de reconèixer cuanta raó tenia Huxley que entenia que la veritat realment s’ofegaria en un allau d’informació impossible de digerir per als ciutadans, que cada vegada sabrien més sobre menys coses. Al cap i a la fi, com aquí ningú contrasta cap notícia, la mentida es pot trobar en qualsevol mitjà d'informació. Potser només se salven algunes ràdios perifèriques, contradint a Buggless quan avisaven que el vídeo mataria a l'estrella de la ràdio, i resulta que va ser al revés, la ràdio ha crescut i el vídeo ja ha passat a l'oblit. El video i els videoclubs. Menstrestant, els ciutadans només sabem que no sabem res.

LA POLARITZACIÓ  NEURONAL - Un article de Joselu que té a veure amb aquest.

"Lo peligroso es que esa tendencia se excita y se activa en el cerebro dualista del ser humano y es útil para la manipulación política extrema y que deja sociedades rotas y escindidas. Y, claro, no podemos olvidar el papel crucial que juegan las redes sociales verdaderos altavoces de ideas extremas que buscan la aniquilación del contrario que a su vez busca nuestro exterminio. Así los usuarios de redes sociales escuchan solamente un tipo de discursos y se ocultan totalmente las razones del otro que es descalificado y ridiculizado por un lenguaje de odio manifiesto. Y no hay medias tintas en las palabras que acaban siempre girando, obviando cualquier debate o intercambio de ideas, entre nazis, calificativo que utilizan todos para concluir cualquier tipo de conversación"