ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

FATAL COINCIDENCIA, (O NO!)



TV3 ha emès aquest dijous, al programa Planta baixa la cançó, 'Rata de dos patas', de la cantant mexicana de ranxeres, Paquita la del Barrio, mentre apareixia una imatge de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a la pantalla del plató per avançar el tema que es tractaria després de la publicitat. Una "fatal coincidència", com l'ha definit la presentadora de l'espai, Agnès Marquès, que ha atribuït a un "directe" en el qual hi ha implicades una setantena de persones.

Durant tot el programa s'havien anat posant cançons de desamor publicades al llarg de la història, en la línia d'aquella que ha fet pública Shakira sobre Gerard Piqué. En el moment dels fets, la televisió va demanar disculpes en directe a través de les xarxes socials. Després, també va demanar perdó personalment a l'expresident.

"Lamentem l'error tècnic que ha provocat que sobre la imatge de Puigdemont hagi aparegut una cançó no relacionada amb el tema que es tractava al programa i en què apareixien uns qualificatius no apropiats", han insistit en una piulada en el perfil de Twitter del programa. 

David Torrents de Juntsxcat, s'ha enfadat molt, però molt i ho ha denunciat a twitter. I tot per un error, un senzill i normal error subliminal, en comptes de fixar-se en el que és important, que és com vocalitza com mastega les paraules la cantant mexicana Paquita la del Barrio, aixó si que és cantar vocalitzant com déu mana. Vaja! encara que sigui indirectament he acabat parlant de la cançoneta de Shakira.

Per cert, algú dels aqui temporalment presents sap com es fa per copiar i enganxar un video de Twitter al bloc?. Gracies


Publica un comentari a l'entrada

7 Comentaris

  1. Fins on jo sé, Twitter no permet "extreure" el vídeo sol. Permet, això sí, inserir al teu bloc o web, el twitt sencer. Per això has de fer clic als tres puntets (menú) i escollir Inserir Twitt
    Això et servirà un codi que després hauràs de col·locar a l'entrada del bloc. Evidentment amb l'editor d'entrades en mode HTML

    ResponElimina
    Respostes
    1. Algunes webs (poc recomenables) permeten "descarregar el video" que en acabat hauries de pujar al teu blog. No ho recomano. Val mes publicar el twitt senser.

      Elimina
  2. Bueno, empiezan a pasar factura a los "exiliados de lujo". Ya sabes : traïdors, botiflers, venùts, etcetera. Dentro de poco aparecerá alguien gritando : " ¡¡ Unitat !!", y volveremos a empezar. Partido Judaico de Liberación Nacional. . . .

    Y ponen el grito en el cielos cuando desde Madrid dicen que el "processs" está muerto. . . Muerto, enterrado y con misa de año.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que som desconfiats, jo el primer, a lo millor un becari l'ha cagat, O no!

      Elimina
  3. Creo que es de un mal gusto en grado super.
    Ya empiezan las rebajas.

    ResponElimina