El David, de Miquel Àngel, és considerada una obra exquisida, no només del Renaixement sinó de la història de la humanitat. Qui visiti Florència té gairebé l'obligació de veure aquesta imponent escultura de marbre blanc que fa 5,17 metres d'alçada i pesa 5572 quilos. Representa el Rei David, venerat com a profeta en el judaisme, el cristianisme i l'islam, en el moment previ a enfrontar-se amb Goliat. La seva nuesa li dóna un caràcter de feblesa que contrasta amb la fermesa de la seva postura i la potència de la mirada que apunta a Roma.

Tot i això, en aquesta oportunitat ha estat notícia ja que Hope Carrasquilla, directora de la Tallahassee Classical School de Florida s'ha quedat sense feina després que pares i mares dels alumnes es van queixar que als seus fills se'ls va ensenyar l'escultura del David del segle XVI. Alguns d'ells la van qualificar de “pornogràfica”. La directora de l'escola va comentar al mitjà HuffPost que el fet va passar a causa d'una manca de comunicació. A l'establiment, com a protocol, els professors han d'enviar als pares una autorització que ells han d'aprovar amb el llistat d'obres d'art clàssiques que seran mostrades a classe. Aquesta autorització mai no es va enviar als pares d'aquest curs i alguns es van queixar. Ella va declarar que un dels pares estava “totalment enfadat”, i “sentia que el seu fill no havia de veure aquestes obres”.

El consell del col·legi va decidir donar a la directora l'opció de renunciar o ser acomiadada després de menys d'un any al lloc. Ella és la tercera directora de l'escola des que va obrir la tardor del 2020. La mesura coincideix amb la insistència dels conservadors de Florida i altres estats que lluiten per augmentar la seva intervenció a l'educació primària.

D'altra banda, Barney Bishop, president de la junta escolar, va remarcar que "els drets dels pares superen tota la resta", i va aclarir que l'incident de l'escultura nua va ser un dels múltiples problemes que la institució tenia amb Carrasquilla. L'escola de Tallahassee és una institució pública concertada afiliada a l'Hillsdale College, una associació cristiana conservadora que té com a objectiu lluitar contra l'ensenyament “esquerrà” i “distorsionat” de la història nord-americana. Està en contra que es doni lliçons sobre l'esclavatge o l'educació sexual. Sorprèn la queixa d'aquests pares, la majoria dels quals deuen haver vist el negre del whatsapp amb els seus enormes genitals, que així són aquesta xusma de beats reprimits. És que en  David es va queixar que li escopissin uns genitals nans?, oi que no. Doncs si ell no es va queixar, ningú té dret a fer-ho.

Més que fer fora la professora el que haurien de fer és enviar a classe aquests pares analfabets i ignorants, a veure si aprenien una mica de cultura i del context històric de l'art. Si no fora o fos que no són ni analfabets ni ignorants, són quelcom pitjor... cristians vells, en el pitjor sentit de la interpretació del missatge de Crist, manipulat perversament per fer-lo afí als seus interessos puritans. Segur que aquests pares són del clan, del KKK. En aquesta escola de Tallahassee tenen un problema i no és només amb el xiulet del David de Miguel Ángel.