En una nova deriva d'estupidesa d'aquesta societat decadent, al Japó s'han registrat els últims dies una onada d'accions antihigièniques en cadenes de sushi, com ara llepar els filtres de les ampolles de salsa de soja compartides, els enregistraments de les quals s'han fet virals i han estat batejades com a "terrorisme de sushi". Aquestes accions han estat replicades per altres joves japonesos i han posat entre l'espasa i la paret les cadenes i els restaurants de sushi, que volen tornar a atraure els clients que ara es mostren reticents després que es viralitzin imatges com la d'un adolescent llepant vores de tasses abans de tornar a posar-les als prestatges.
El que es podrien veure com gamberrades han acabat en detencions. Concretament, s'han aturat tres joves. Es tracta de Ryoga Yoshino, de 21 anys, un jove de 19 anys i una altra de 15, les identitats de les quals no han estat revelades, en ser menors als ulls de la llei japonesa, segons detalls donats per les autoritats nipones i recollits pels mitjans locals .
Les autoritats van determinar que Yoshino era una de les persones que apareixen en vídeos virals llepant una de les ampolles de salsa de soja que es comparteixen habitualment entre clients successius en un kaiten sushi, els restaurants amb cinta transportadora de sushi d'origen japonès. Yoshino i els seus dos acompanyants van gravar i van compartir el vídeo a internet, que se suma a una sèrie d'actes similars duts a terme en establiments des de principis d'any. La policia va fer les detencions perquè considera que el comportament dels joves constitueix una obstrucció comercial, segons el Codi Penal. Tots els implicats han reconegut la responsabilitat.
El que és un paio de broma o repte viral està afectat els operadors d'aquests restaurants, alguns dels quals s'han decidit a emprendre accions legals contra els joves involucrats. Els vídeos, habitualment de curta adreça i gravats amb telèfons mòbils, mostren des de persones xuclant les esmentades ampolles de salsa de soja, escuradents o tasses de te abans de tornar-los al seu emmagatzematge, a persones contaminant les comandes d'altres clients que viatgen a les cintes amb elements externs. Tot es tradueix en desconfiança i rebuig per part de la clientela que prefereix no jugar-se-la i anar a altres locals.
La situació està arribant a uns extrems en què el model de restaurant de kaiten sushi, especialment pel que fa a les grans cadenes, es podria acabar. Segons recull el Diario.es, Choshimaru, que opera a l'àrea metropolitana de Tòquio, ha anunciat que posarà fi a les cintes transportadores. Unes setmanes abans, Sushiro, líder del mercat, va dir que el sushi es lliuraria únicament a través d'una "via exprés" als clients que fessin les comandes mitjançant dispositius de pantalla tàctil, cosa que dificultaria que altres comensals manipulessin els aliments. A més, una altra cadena, Kura Sushi, aviat utilitzarà càmeres per controlar els clients equipades amb intel·ligència artificial.
Dit això, no entenc el perquè d'aquestes accions contra el sushi, seria una altra cosa si l'acció s'aplicava contra les croquetes, Si fos així, reconec que aplaudiria l'acció amb les orelles. Sí, ja ho sé, potser sóc l'últim home sobre la terra que detesta les croquetes. Però les detesto i no cordialment.
Me hace acordar de aquel chiste.
ResponElimina-Camarerooooooooooooooo...........!hay un pelo en el vaso¡
-Imposible, señor...... Han bebido en él más de vente personas y ninguna ha dicho nada.
aquest acudir deu ser d¡un bar de xinesos, que són molt porcs.
Eliminajajaja ¡ya somos dos! a mi tampoco me gustan las corquetas, naada de naada y sin embargo para que veas que lo mío es aun más surrealista, me salen muy ricas jajaja en fin, lo que comentas ocurre en estos restaurantes es el colmo de la mala leche! cómo se pyede ser tan rata y encima siendo menores de edad, impunes después de generar tanto daño a las empresas, porque es cierto que nada hace tanto daño a una marca comercial del tipo que sea que la mala publicidad , aquí cerquita se cargaron un restaurante porque comenzaron a circular video ( falsos ) conforme aparecían cucarachas en la comida ... ay que ser miserables : (
ResponEliminaUn abrazo muy fuerte y mira, tampoco me hace gracia el sushi todo lo que lleve pescado crudo no puedo tragarlo, sin embargo con la carne cruda no tengo problema.. seré medio vampira ; )
Creçia que era el único del mundo a quien no le gustaban las croquetas, porqué en general tienen mucha aceptación y auténticos devotos. El sushi tampoco me gusta, en cambio a mi hija mayor y a la pequeña les encanta.
Eliminajajaja corquetas noooo CROQUETAS ...hoy me voy a sucidar aquí en los blogs, menudo rato llevo, no he sido capaz de subir un vídeo en el blog de RICARD a pesar de intentarlo montón de veces y a quí sigo en la mía de escribir arameo jajaja sorry!
ResponEliminaPara Maria: Con respecto al video en mi blog, lo curioso es que lo escribes bien. Te he preguntado desde qué dispositivo lo haces, porque sospecho que es un problema del dispositivo.
EliminaY por cierto, si usaras el corrector que sugerí, te ahorrarías un montón de erratas.
No puedo porque al hacer entradas con las palabras descolocadas no me lo permitiría hacer, ya lo probé, así que me temo que vais a tener que sufrir mis faltas de ortografía, mi dislexia y todos mis males, no hay solución, soy una desauciada jajaja Ya te dije allí que creo que es por culpa del Mac, con el que trabajo, lo bloquea todo : (
Elimina¿Lo véis? soy una desahuciada .. porque lo peor, es que sé cómo se escribe pero al escribir a toda pastilla me sale lo que me sale ...lo siento muchísimo!
EliminaTambién se puede decir cocretas.
EliminaYa se entiende María, lo importante es el fondo, no la forma.
EliminaUn abrazo.
Gracias a mi estancia a gastos pagados y pensión completa en el ejército de nuestra amada España he sido inmunizado contra cualquier intoxicación alimentaria y llevándome un jugoso sueldo mensual de 945 pesetas. en las guardias nocturnas se pasaba por la cocina y se podía disfrutar de una diversa riqueza biológica en la misma, cucarachas, ratones, grasa con solera alguna rata eran parte de ese ecosistema único. El cocinero era denominado "uñas negras", un sr bastante cerdo, pero eso si, antipático y tonto, que nunca cambio las sabanas de su cama.
EliminaComo fuera de casa casi todos los días y nunca pido platos que no se puedan identificar, no como carne picada, ni croquetas, ni nada guisado, solo carne y pescado a la plancha o al horno.
En mi casa si cocino pero tampoco compro la carne picada, la pico yo en mi casa.
Y si, me gusta el sushi.
Un saludo
Pues en Palma en la mili se comía bastante bien y limpio, y hubo un cuartel en Cartagena en que los cocineros eran Ferran Adrià y Fermi Puig.
Eliminahttps://www.elnacional.cat/enblau/ca/plus/ferran-adria-parla-meravelles-servei-militar-obligatori-mili_795903_102.html