A les últimes hores, s'ha filtrat un vídeo de les campiones del món en què les futbolistes i part del combinat espanyol "riuen" del petó no consentit de Luis Rubiales a Jenni Hermoso. La intenció de les imatges no és altra que la de desacreditar la futbolista, tot i això, acaba donant-li la raó: el gest no va ser "mutu" ni "consentit" com defensa el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). "¿No ho heu vist? Emocionat i tal, ve i m'ha agafat així", relata la futbolista. El vídeo va ser publicat per l'agitador ultra Alvise Pérez dimarts passat a la nit i s'han fet ressò premsa conservadora i satèl·lits mediàtics de l'extrema dreta. Les imatges, desvetllades per El Español, corresponen a un trajecte amb autocar després de la final guanyada. El vídeo, format de diverses retallades, comença amb Hermoso ensenyant la fotografia del petó a les seves companyes. Algú no identificat els compara amb Casillas i Carbonero el 2010. “Ai, com Iker i Sara”, diu la 10a de la selecció amb veu d'ironia mentre subjecta una ampolla de cava. Les futbolistes canten "Petó, petó, petó" perquè ho repeteixin i Rubiales els respon: "Pareu, que em fa vergonya". Hermoso també comenta amb alguna futbolista l'escena. “Estava tot emocionat i m'ha agafat així”, relata com li subjecta la cara Rubiales. Després diverses futbolistes assegudes a la zona del darrere del vehicle entonen un càntic: “Petó, petó, petó”, coregen, amb la intenció que es repeteixi. Rubiales, aixecat, els respon: “Pareu, que em fa vergonya”. La futbolista va explicar en el comunicat més extens que després del petó "no consentit" va seguir amb les festes perquè "la situació em va provocar un xoc pel context de celebració".

El curiós d'aquest cas és que les úniques declaracions de Jennifer Hermoso van ser: "Ha estat l'emoció del moment, no hi ha res més enllà. Es quedarà en una anècdota. Seguríssim que no anirà a més", va dir Jenni a El Partidazo de Cope, on també va assegurar que "no s'ho esperava". Tot el que ha vingut després no ho ha generat ella, sinó la poca traça i fatxenderia de Rubiales.

La difusio d'aquest últim video és per despistar el personal per part de Rubiales. Però el problema rau no ja en el tocament de la carn d'olla per part de l'expresident, o el petó robat després, o les pressions pròpies i de Vilda perquè ella el justifiquès. El més greu és la resposta d'ell a aquestes acusacions tractant a la gent de gilipolles i ximples del cul, en un sostenella i no enmendalla de manual. La resta l'ha posat la hipersensibilitat de la gent envers aquests actes, i que molts mitjans i el propi govern realment li tenien ganes. A Rubiales li ha passat una mica el que a Al Capone, al mafiós el van condemnar per evasió fiscal, i a Rubiales per tocar-se els ous i fer un petó a la flaca. I és que per un petó de la flaca, ell faria el que fos, però no fins al punt de renunciar a un milió d'euros  anuals que deixarà de percebre de la FEF, per una estupidesa sense més ni més. Per això es defensa com es defensa.