Publico aquesta notícia avui dia 27, perquè de fer-ho demà igual us pensabeu que es tractava d'una innocentada, encara que pel que podreu llegir es veu que no ho és, sinó que és un misteri més a afegir a la tranuitada i rancia rifa de Nadal.

Dues perruqueres de Combarro, a Pontevedra, han denunciat a 'El Faro de Vigo' que un número cantat al sorteig del passat divendres ara no té premi. Les dues protagonistes de la història, que tenen el 57170, haurien de ser premiades amb una pedrera segons els càntics dels nens de Sant Ildefons, però ara el dècim no apareix al llistat de Loteries i Apostes de l'Estat. Una de les implicades es va endur la gran sorpresa quan va anar dissabte al matí a una administració de loteria a rebre els 25.000 euros que havien repartit entre les seves clientes -en 250 dècims que tenen un valor de 100 euros cadascun-. És el número que compren cada any i encara que s'emportaven una petita quantitat, no van trigar a reclamar-la.

Les propietàries de la perruqueria no entenen de cap manera la situació, ja que si es repassen els vídeos del sorteig és perfectament comprensible i evident que un dels nens canta el número 57170 des del Teatre Reial de Madrid, i que, per tant, automàticament passaria a tenir un valor de 100 euros per dècim.

Però la realitat és que ara el número no apareix a la llista de premis de la web de Loteries i Apostes de l'Estat, i al comprovador indica que no ha estat premiat. Fins ara, relaten les dues dones, no els hi ha arribat cap explicació ni solució, si bé l'administració on han adquirit el dècim els ha recomanat presentar una reclamació. Afegir només, que em temo que en cas d'aconseguir les perruqueres cobrar el premi, el 'Faro de Vigo' no informarà del fet, la notícia ja està amortitzada.

A Nació digital publiquen l'explicació de Loteries de l'Estat sobre el número que es veu va ser cantat per error.