EXCREMENTS VOLADORS


Un servidor no havia vist mai fer bosses d'excrements des d'una finestra fins que, un dia dels anys noranta, vaig anar a La Mina per escriure la crònica d'una visita electoral de Vidal-Quadras. Allà, a l'edifici Venus, vaig comprovar que, efectivament, la llei de la gravetat no és una llit i que, si deixes anar bosses plenes des d'un pis elevat, arriben a terra amb un impacte notable. Explica Quim Monzó a la vanguardia. Tan notable que, des del 28 de maig, Corea del Nord ha enviat a Corea del Sud més de set-cents globus amb porqueria: burilles, excrements, paper higiènic usat... L'Estat Major sud-coreà recomana a la població que no els toqui i que, quan en detecti un, informi a les autoritats. El Ministeri de Defensa ha emès una ordre perquè les tropes estiguin a l'aguait: "És crucial que l'exèrcit mantingui un estat de disciplina operatiu per respondre immediatament". L'estratègia escatofílica del gran líder Kim Jong Un ha tingut impacte immediat a la política espanyola. El Debat explica que, a la població almerienca de Garrucha (famosa per la prestigiosa gamba vermella), la mare d'un regidor del PSOE ha anat a l'Ajuntament i ha demanat parlar amb l'alcalde, del PP. No l'ha rebut aquest, sinó el segon de bord. Així doncs, el tinent d'alcalde ha rebut la bona senyora i aquesta ha escampat una galleda de pixades i excrements pel despatx –l'escriptori, la butaca, el terra, les cortines–, mentre li deia: “Com ets un merda, aquí tens merda”.

Amb aquest nivell dialèctic, que ningú no se sorprengui de l'entrada en escena parlamentària d'Alvise Pérez, l'home que diu que el sistema està massa corrupte per reformar-lo i que el que cal fer és destruir-lo a cops de maça, tirar la merda i construir l'estructura. L'estructura de què? D'un sistema nou? No queda clar.

Comparteix:  

Comentaris

  1. OFF TOPIC: (esborrar al modus de Mision Imposible)
    Enviades instruccions pel Nordic, via WhatsApp.
    Servidor de vostè!

    ResponElimina
  2. O sea, "la mare d'un regidor del PSOE ha anat a l'Ajuntament i ha demanat parlar amb l'alcalde, del PP. No l'ha rebut aquest, sinó el segon de bord"...
    Ummmm , quizá porque mi hijo trabaja de regidor, a mí que soy la madre del susodicho, me tiene que atender en primera persona el que manda más...
    Todo tiene su punto.
    De momento no veo que no le atendieran, y por lo visto el segundo de a bordo. Pero ella ya llevaba preparada la bolsa de mierda, eso se llama premeditación.
    PD: Si eso llevaba la mamá, no quiero pensar lo que le enseñó de modales a su hijo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies, estoy trabajando en ellou!

      Elimina
    2. Podríem dir que era una merda de mare. amb perdó.

      Elimina
    3. Nooo, no..todas las madres defienden a sus hijos, pero esta señora, por lo que sea y ese sea es, que ella es la madre del regidor, de entrada quería que le atendiera el alcalde. No le bastaba el segundo de a bordo. Había de ser el máximo mandatario y, además, por lo que se ve, iba a solventar algún problemilla que este tenía con su hijo, porque su hijo al igual, no sabe solventarlo solo.
      Y ya ves, iba preparadilla la señora.
      Y da igual que uno sea del pp y el otro del psoe, es lo de menos, pero las cosas no se solventan así, hay métodos y formas, y cuando estas se pierden no queda argumentos.
      Bueno, en fin, anécdotas.
      salut

      Elimina
  3. Als pobles petits ja passen coses d'aquestes. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Als pobles petits, de la merda en fan confits

      Elimina
  4. Ai, que bonica és la poesia. Fall out Nordic, paso a Fame.

    ResponElimina
  5. T'hi he deixat un comentari. Gràcies de totes maneres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es veu bé si es posa el mòbil horitzontal. (no es una plantilla responsive)

      Elimina
    2. De res. A disposar. El codi és vàlid per altres plantilles.

      Elimina
  6. Saps que passa, que és bastant inestable i la de Fame ja la tinc a mà, més treta la de castellà i més ampla la de català. Gràcies de totes maneres.

    ResponElimina
  7. Si si, tu mateix. Jo la tinc, com tinc unes quantes més. Adaptades, però sense utilitzar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però aquestes plantilles no surten a mis blogs.

      Elimina
  8. Mis blogs
    ☸RICARD PARDO-NOXEUS
    Información sobre mí
    Sexo Hombre
    Profesión Fotògraf. Retirat de la vida laboral.
    Introducción Hago esto solo por el puro placer de compartir inquietudes. Ricard Pardo (noxeus). Sils, Girona twitter instagram telegram whatsapp tumblr
    Intereses M'he guanyat la vida amb la Fotografia, però sempre he tingut interès i curiositat per les ciències de l'espai, l'Antropologia i Paleontologia, Biologia i Climatologia.

    ResponElimina
  9. Clar que no surten. A veure si ho entens. El que tinc (i ara els he contat) es 32 arxius .xml (plantilles) modificades i treballades per mi. No blogs publicats.
    Per cert, aquí on diu "Sexo Hombre" hauria de dir : "Sexo escaso y poco gratificante"

    ResponElimina
  10. Ara ho entenc. Lo de les plantillas i lo del sexe.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada