LA TEORIA DEL SIMI ASSASSI

Museo de la evolución humana - Junta de Castilla y León.

La teoria del simi assassí és una teoria de la Psicologia Evolutiva que sosté que els humans es distingeixen d'altres primats per una tendència més gran a l'agressió i que aquesta, i no una altra, és la força motriu que impulsa l'evolució humana. Veient la que està caient, aquí ho deixo. Però segur que aquesta teoria s'ha basat en exemples com aquests:
Theodor Herzl que, el 1986, abans de la primera conferència celebrada a Basilea (Suïssa), va publicar el seu llibre "L'Estat jueu” on recolzava el principi d'establir un Estat jueu pur a Palestina quan en aquell moment, el percentatge de jueus establerts allà, no superava el 6% mentre els palestins constituïen l'altre 84% de la població total. Va ser el 1903, quan es va aprovar per fi la creació definitiva d'un estat jueu a Palestina després d'haver rebutjat altres llocs com Kenya, Argentina o Espanya.
Vladimir Jabotinski, un teòric de la cosa, demanaria també l'expulsió de tots els palestins del que ell anomenava la Terra d'Israel. Els seus seguidors solien corejar una cançó que deia: «El riu Jordà té dues ribes: Aquesta és nostra i l'altra riba també».
David Ben-Gurion, líder de l'Haganà, (un conjunt de grups paramilitars terroristes que constituirien la base del que avui és l'Exèrcit d'Israel) i el primer primer ministre de l'entitat sionista que es va negar sempre a demarcar les fronteres de l'Estat d'Israel per mantenir la porta oberta a l'expansió, l'ampliació, el control i l'annexió. En una entrevista i com a resposta a la pregunta d'on eren les fronteres d'Israel, va contestar: «Fins on arribin les botes de l'exèrcit».
Golda Meir, primera ministra de l'entitat sionista nascuda a Kíev, que el setembre del 1969 va negar l'existència del poble palestí. El 1967 (després de la Guerra dels 6 Dies) va promocionar per la força l'expansió i colonització de la part del territori adjudicada als palestins en la partició amb mesures com: l'eliminació del mur que separava Jerusalem Est de Jerusalem Oest, la demolició de tres pobles, propers a la Línia Verda, anomenats: Yalu, Amwas i Beit Nuba, tots ells a la zona de Latrun; l'establiment de l'assentament de Ramot, a prop de Jerusalem, les demolicions de cases, construcció de carreteres i l'edificació de llocs avançats d'assentament i checkpoints.
Menachen Begin, terrorista confés, que, el 1977, durant la campanya electoral del partit Likud, liderat per ell mateix, va introduir un eslògan electoral en què afirmava que «del mar al riu només hi ha la sobirania israeliana».

La Knesset, o Parlament sionista que el 19 de juliol del 2018 va aprovar per una mínima majoria de simis (62 van votar a favor, 55 en contra) una nova llei constitucional considerada un greu gir ideològic en la història del moviment sionista. Es diu la Llei de Nacionalitat i es requeririen dos terços per derogar-la, cosa que significa que es va aprovar amb majoria simple però que resultarà gairebé impossible desfer-se'n.
Algunes de les clàusules:
a) La Terra d'Israel és la pàtria històrica del poble jueu. b) L'Estat d'Israel és l'estat nació del poble jueu. c) L'exercici del dret d'autodeterminació a l'Estat d'Israel és exclusiu del poble jueu. d) Jerusalem plena i unida és la capital d'Israel.

Benjamin Netanyahu, el genocida, la declaració del qual (2024) – rebutjant la creació de l'Estat Palestí – va ser aprovada per la Knesset amb un 99% dels vots. 
                                                                                                           El que se sol dir “amb un parell.”

Per part nostra afirmar amb tota contundència que NO existeix, mai no va existir, cap declaració, carta o estatut que exigís la liquidació física dels jueus a Palestina, com pretenen els sionistes. El concepte establert a l'estatut de Fatah el 1965, clàusula número. 6, afirma que «l'ocupació de Palestina no mor per prescripció, i que els projectes i resolucions que neguin o disminueixin el dret del poble palestí a la seva pàtria, sigui quin sigui el seu origen, internacional, àrab o palestí, són nuls, rebutjats i condemnats».
Els objectius de la Resistència són l'alliberament complet de Palestina, la liquidació de l'entitat sionista, econòmica, política, militar i culturalment i molt important – l'establiment d'un Estat independent, democràtic i sobirà a tot el territori palestí que preservi els drets legítims dels ciutadans sobre la base de la justícia i la igualtat, sense discriminació per motius de raça, religió o credo, que tingui Jerusalem com a capital, i construeixi una societat progressista que garanteixi els drets humans i les llibertats públiques de tots els ciutadans». O sigui, un Estat democràtic i laic establert a terres de la Palestina històrica que miri vostè quina casualitat, ocupa “des del riu (Jordán) fins al mar”.
Aquest lema «des del riu fins al mar» és el que s'està utilitzant avui a totes les manifestacions del món, especialment a les universitats. I NO, no és antisemitisme, com afirmen els defensors de les massacres, sinó una crida per acabar amb el sistema de colonialisme, apartheid, discriminació, esclavitud i ocupació basat en la dominació d'un grup ètnic o religiós sobre un altre grup ètnic o religiós i la seva submissió per la força.

                                                                                                                                                                       Més clar, aigua.

Article de Pilar Salamanca publicat a El Faradio l'1 de juny del 2024. Gràcies a l'enllaç de La antorcha de Kraus.
                                           Desde el rio hasta el mar - José Ramón Mora.

15 Comentaris

Més recent Anterior