ADD BLOCKERS EN UN MON RAR


Al paradís d'internet, quan alguna cosa surt gratis significa que el producte ets tu -  La frase és del col·laborador de 'el Periódico' Albert Garcia Pujadas, i és ben certa. A ningú el sorprèn que les aplicacions que bloquegen la publicitat a les pàgines web estiguin entre les més descarregades. Això és fruit de l'abús publicitari sistemàtic de pàgines i serveis en línia. Al voltant de l'ordinador ja és molest, però en el format mòbil es converteix en una autèntica tortura. A priori, els bloquejadors de publicitat milloren l'experiència d'ús, però no acaben amb l'assetjament publicitari i els efectes secundaris són impredictibles. Està per veure qui guanya i qui perd, ara i en el futur. Problemes immediats per a suports o mitjans: els ad-blockers no discriminen i bloquegen tots els anuncis, siguin intrusius o no. 
Dit això, feta la llei feta la trampa aquestes abd-blockers si les unten les companyies de publicitat, els seus anuncis ja no són bloquejats, que aquí hi deu estar el seu negoci.
Però és que a més a internet et pots trobar que et pispin els diners del Banc, això si no et roben des de dins del mateix Banc, o sia, el que se'n diu fer un Rodrigo Rato, o t'enreden amb actius tòxics, i és que els Bancs com la Publicitat a Internet són la solució i alhora el problema. No podem operar sense bancs, això ja es va preparar perquè fos així i tenir-nos collats i controlats. Des de cobrar la nòmina o pensió a tots els pagaments que es fan i es desfan la Banca és imprescindible per poder funcionar, i no hi ha altra manera, llevat que vulguis anar de romeria sovint a pagar per finestreta llum, gas, aigua, etc., i, així i tot, seguim necessitant el banc, no crec que el Sr.Barnes vingués a casa a portar-me els diners de la pensió.(quin yuyu).
Amb la publicitat a Internet succeeix el mateix, és una molèstia, però l'única manera de finançament de la gent que publica a la xarxa, des de diaris a revistes especialitzades, blocs, etc. Si es bloqueja la publicitat s'acaba amb el finançament i de passada amb el negoci. Cert és que el sobre abús de publicitat que t'envaeix quan entres en algun mitjà digital molesta, una més que altra, atès n'hi ha d'intrusives que a més costen de treure de la teva visió, però és la mare dels ous. Però és que sense publicitat no hi ha internet, ni televisions privades, ni futbol, motos, bàsquet, tenis o cotxes, ni res. 
Mala peça al teler, doncs, 'ni contigo ni sin ti vivir puedo' deia la lletra d'un bolero. Un bolero?, que és això?, es deu preguntar molt personal jove. Doncs per exemple, aquesta senyora de Menorca que ens parla d'un món rar......, com el nostre.

Comparteix:  

Comentaris

  1. Vivimos en esta realidad,del Internet.La última Adesla dental( seguro),no permite solicitud de cita por teléfono, te pide que lo hagas por WhatsApp,con mucha dificultad,mala programación, pero al final lo logras.
    Los bancos,te repiten por activa y por pasiva,que no piques en link,que no cojas llamadas de desconocidos,que nunca des datos de tu cuentas...Pues nada cada día, se presentan gente tratando de echarles la culpa.Si esa es nuestra realidad presente,hay que tomarla en serio.
    La publicidad es excesiva,pero no hay otra.
    Saludos

    ResponElimina
  2. Vaya, que nos tienen cogiditos por los cataplines.
    ¿Y estas señoras a las que les timó 350 mil euros un falso Brad Pitt?. y también un astronauta que estaba en Marte.

    ResponElimina
  3. Todo por internete, ni siquiera ya te cogen cita por teléfono...vamos bien

    ResponElimina
  4. Tinc la sort que el Cap és a 2 minuts de casa, però sí no és complicat. Al Banc per què no hi vaig per res, però si ols tractar algun tema, has de demanar cita.
    Vamos que nos vamos....

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada