ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

JA PODEM CÒRRER FINS A 120


Aquesta nit la limitació dels 80 km/h deixarà de ser efectiva a l'autopista del Garraf, la C-31, i l'autovia de Castelldefels, la C-32, després que l'anticicló que ha afectat aquests dies Catalunya, i que ja s'ha retirat, suposés el retard en la derogació d'aquest límit de velocitat, segons ha informat el Servei Català de Trànsit 
Així doncs, els cotxes que a partir d'aquesta nit circulin per la C-31 i la C-32, carreteres que des del 2009 funcionaven amb el sistema de velocitat variable, passaran a tenir un límit de 100 i 120 quilòmetres per hora a partir de les 00.00 hores. Tot aixó serà possible perquè l'anticicló que aquesta setmana ha afectat Catalunya ja ens ha abandonat, i a banda de que es podrà anar és de pressa per les autopistes i autovies, deixaran de parlar de la pol·lució de Barcelona i Madrid i es dedicaràn a parlar d'una altra cosa fins el proper anticicló, al que per cert i donada la seva notorietat encara que un xic efímera, li podien haver posat algun nom com es fa amb les tempestes tropicals. Jo proposo AMADEU. Que us sembla?

Amb ànim d'ajudar al Govern de la Generalitat que comença a acumular desoris en la línia del tripartit de Pasqual Maragall i només han passat cinquanta dies, he dissenyat una senyal de velocitat variable que a lo millor els podria interessar i no sortiría molt cara.

Publica un comentari a l'entrada

10 Comentaris

  1. AMADEU amb recorda a algú emparentat amb els bordons, i aquestos fan agafar ganes de sortir al carrer i demanar que acompanyin al caducs faraònics del nostre temps.
    No cal posar-lis noms als anticiclons, ni a les borrasques del nostre país, i si caldria instaura una república federalista.
    Demà tinc que anar a la capital, ja et diré com estarà la contaminació atmosfèrica i els embussos per els carrers.

    ResponElimina
  2. Sí: el frare potser ens sortiria més baratet.
    Bona nit i ben fletxat, Francesc!

    ResponElimina
  3. Jo ni hi vaig si bo es per una emergència i procuro fer-ho en tren sempre que puc. Demà diuen plourà i baixarà la contaminació.

    ResponElimina
  4. També hi podia haver posat el ruc, però ja en tenim prous de rucs, Jordi.

    ResponElimina
  5. Ahir baixava de Berga cap a Manresa per una autovia limitada a 100, amb radars que tiren fotos i posen multes. Tothom passava dels límits, doncs la carretera ho permet. Arrivat a un punt on hi havia curves i la circulació era més perillosa marcava a 120 (!!!)Coses dels senyalitzadors!.

    ResponElimina
  6. Calia ser idiota per a plantejar la qüestió com una promesa electoral, però cal no subestimar mai la idiotesa dels convergents. De manera que ja ho tenim: tots els serveis retallats però... corre tant com puguis!

    ResponElimina
  7. si l'ùnic que els interessa Ramón, és recaptar, tot i que avui en Felip Puig ha dit que vol revisar els radars, s'ha adonat del que ja se sap, la gent porta el GPS i san on són i quan s'hi acosta afluixa i després torna apretar.

    ResponElimina
  8. És un invent molt reeixit i molt més barat que aquest desori dels rètols lluminosos. Jo ho complementaria amb una política de multes severes a tot aquell que vagi a menys de 100 km/h. Així no es produirien embussos per culpa dels que van a poc a poc. Al arribar a BCN uns grans pous podrien anar engolint tot el que no s'empasses la ciutat. En 4 dies problema resolt.

    ResponElimina
  9. La idiotesda es a ambdues bandas Lluís, tot i aquests de CIu han començar forts.

    ResponElimina
  10. aixó dels pous està bé Brian, es més, podrien posar el límit a 150 per hora, seria molt divertit.

    ResponElimina