ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

DE COM ES POT SER DE E-CRISTIANS I IDIOTA


L'entitat EH! Cristians ha llançat una nova campanya publicitària en què associa els avortaments que s'han produït a Espanya des del 1985 amb un futur en què hi haurà menys pensions de jubilació.
"Com més avortaments menys pensions de jubilació", diuen els 3.500 cartells que s'han començat a distribuir a Barcelona, Terrassa, Girona i Blanes i que se sumen al lloguer de 10 tanques publicitàries de 24 metres quadrats a la capital catalana, en què també es pot llegir que el 2020 s'hauran perdut més de 211.000 milions d'euros per aquesta causa.
El president d'EH Cristians, Josep Miró i Ardèvol, afirma que l'objectiu de la campanya és alertar que l'avortament és un fet negatiu per a la societat, que, encara que es vulgui presentar com una opció individual i aïllada, "té efectes sobre la riquesa de la població i la seguretat de la vellesa". La campanya tindrà una durada de 14 dies, i es fonamenta en un estudi dut a terme per l'Institut del Capital Social de la Universitat Abat Oliba (UAO) que es va presentar al Congrés dels Diputats durant la tramitació de la nova llei de salut sexual i reproductiva. 
Els càlculs dels 211.000 milions d'euros perduts es basen en el fet que les persones que no han nascut deixaran d'aportar el capital humà que se'ls suposa, i es basa en xifres que estimen que la població avortada entre el 1985 i el 2020 --en tendència creixent ininterrompuda-- arribarà als 1,3 milions de persones.
I clar, un llegeix aixó i s'adona que el die que varen fer classes d'economia els d'EH1 Cristians varen fer campana. Hom dira sense ser gaire entes en la materia, que les pensions de jubilació no minvaràn per l'avortament, en primer lloc perquè en els últims anys la nataluitat ha augmentat i està una mica per sobre de la mitjana europea. Segurament si empreses com Telefónica no fotessin 8.500 persones a l'atur o a la prejubilació, i no només Telefónica. sinó moltes grans companyies, el cost feixuc de tots aquests acomiadaments prematurs no l'hauria de suportar la Tresoreria de la seguretat social. Obliden els de Eh¡ Cristians que molt poca gent cotitzarà tota la seva vila laboral per culpa de contractes a precari i a curt termini que faràn que tinguin una pensió minsa si no es fan (i és prou difícil) un pla de pensions de cara a la vellesa.
Els Sr. de Eh-Cristians! no han entès res i es limiten a exercir de demagogs de tercera, i quan algú no entén res se sol dir de ell, o en aquest cas d'ells, que és o són uns idiotes, i ni tan sols ples d'ira i fúria. Ni tan sols aixó, idiotes de tecera i gràcies, Què s'ho facin mirar!

Publica un comentari a l'entrada

19 Comentaris

  1. El díder de e-cristians és un antic conseller d'un govern d'en Pujol. Un individu que ha anat derivant cap a la follia il·luminada, però potser no massa més que el Gran Líder.

    ResponElimina
  2. Caramba ¡¡¡¡ darrere i és el Josep Miró i Ardèvol ?...curiós ¡¡¡

    ResponElimina
  3. Miquel: de curiós no hi ha res. Hi ha el Miró i Ardèvol com hi podria haver un amic íntim seu, el Duran i Lleida.

    ResponElimina
  4. Lluís:Miró i Ardèvol és un fals convers adaptat a les circumstàncies.

    ResponElimina
  5. Miquel, no em sorprèn gaire, les sectes tenen reaccions així de vegades

    ResponElimina
  6. "Duran i Lleida el melenas,
    el terror de las nenas."

    Miquel Martí i Pol.

    Et vols referir a ell, a l'insigne. Ai Lluis, que lo Durán és un cristià de bé. Ell mai ho faria.

    ResponElimina
  7. Les sectes donen una mica de por. A més aquests són polítics amb cara de virgencita, però no m'imaginava el tal Miró ...Encara sóc un càndid...Salut

    ResponElimina
  8. Posats a fer afirmacions idiotes se li podria respondre que en realitat hi haurà 1,3 milions d'aturats menys. En fi...

    I del Duran no us fiqueu amb ell, homes, que duu molt bé el seu lema, és molt coherent:

    Ell és cristià de cintura en amunt i molt demòcrata de cintura en avall...

    ResponElimina
  9. Idiotes a més no poder, ho he llegit i em sembla increible!

    ResponElimina
  10. Pels anys trenta ja hi havia alguna teoria feixisto-catalana que deia que cadascú havia de tenir un mínim de vuit fills per tal de no ser envaïts -com ha anat passant, he, he- per masses foranes. De fet, és el que fan els saharauis, ep, poca broma. O sigui, que les polítiques natalistes sovint serveixen per a causes diverses, a la baixa o a l'alta.

    ResponElimina
  11. També podrien dir que cada masturbació juvenil o cada coitus interruptus incideix en la demografia i en el futur de les pensions, posats a dir bestieses...
    Aquesta teoria d’incrementar la demografia per motius patriòtics de la que ens parla la Júlia, em sona haver-li sentit a dir al molt honorable senyor Jordi Pujol quan era president.

    ResponElimina
  12. Em preocupa que la estupidesa hagi saltat al carrer amb aquesta felicitat, amb un discurs fàcil i ranci que té bona acollida entre la massa cerebral prèviament estobada amb tant tele-nivell.

    Massa exemples en tenim darrerament. Idiotes perillosos.

    ResponElimina
  13. es millor ser càndid que idiota Miquel

    ResponElimina
  14. desconfía dels fariseus Eulàlia

    ResponElimina
  15. ho vaig llegir dues vegades Joana, no m'ho creia, però ja ho veus.

    ResponElimina
  16. No cal anar tant lluny Júlia, Franco també era un devot fervent de les families nombroses i l'avi Pujol en una altra línia també.

    ResponElimina
  17. Compte Ramón, que si et masturbes et pots quedar cec.

    ResponElimina
  18. Anem enrere com els crancs Joan, deu ser l'efecte Tea Party.

    ResponElimina
  19. Anem enrere com els crancs Joan, deu ser l'efecte Tea Party.

    ResponElimina