Mira que m'ho temía, que els conec a aquesta patuleia i són així de barroers i perquè no dir-ho 'burrus'. A qui se li acut la brillant idea de desallotjar la Plaça de Catalunya amb la peregrina i surrealista explicació de que s'havia de netejar? Al Conseller d'Interior Felipito 'Tacatún' Puig. Diu el Conseller “només volíem garantir la neteja de la plaça" i es fa responsable de l'operatiu d'aquest matí a la plaça Catalunya. 
Que en Puig és un incompetent i un xulo impertinent és palès, prou ha exercit com a tal a l'oposició durant vuit anys. Puig, ha confós la duresa amb la eficiencia i ha manifestat molt poca visibilitat de la manera d'acabar amb la situació, Ara, el que no pensaba és que fos tan insconcient. Si a la plaça aquest matí n'hi havia 500 d'indignats, ara ni deuen haver dos mil, i ja ha aconseguit complicar-ho tot, a veure com acaba. Ha estat la toma de la pastilla, de sabó, i per netejar la plaça de El Corte Inglés, Felip Puig ha fet una bona relliscada.
Puig, no hauria de dimitir, l'hauria de cessar el President de la Generalitat avui mateix, més no ho farà i Felip Puig com Felipito Tacatún dirà: YO SIGO". Ai senyor déu de cels i terra! encara farà bo a Saura, que ja seria el colmo d'Estocolmo. A veure si al final ens indignarem molts i algú prendrà mal.