La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha presentat aquest divendres una instància a la conselleria d'Ensenyament perquè el Govern compleixi amb les sentències del Tribunal Suprem  i garanteixi un model educatiu bilingüe per al seu fill.  Alicia Sánchez-Camacho, amb altres pares i Francisco Caja, president de Convivència Cívica Catalana,  s'han fet aquesta bonita foto amb la instància presentada davant el Departament d'Ensenyament.
Suposo que el departament farà l'ùnic que es pot fer amb aquesta istància que és llençar-la a la parerea, i estudiar la possibilitat de demandar a la Senyora Sanchez Camacho y acòlits per terrorisme psicològic vers l'estància de la generalitat. Terrorisme psicològic, o sexual per tocar tant els pebrots amb l'ensenyameny bilingüe, o més aviat demandar-los per associació ilícita d'estùpids tot i que que no crec aquest últim càrrec estigui contemplant per la llei.

Podria emprar una bona part d'aquest comentari expicant-li a la senyora Sanchez Camacho, a la resta d'insignes intel·lectuales que han signat el manifest amb ella i al pesat de la barba, perquè la seva demanda no té cap sentit, raó ni lògica. Però perquè, si ja ho saben. Saben que els seus fills segur que d'adults parlaràn castellà i comprendràn el català que dubto parlin atesa la dubtosa reputació democràtica vers la nostra llengua per part dels seus pares i mares. Ho saben aixó aquests subproductes que només busquen a travès de demandas innecessàries com aquesta, una certa notorietat, i perquè no dir-ho, ganes de trocar el vora viu, que d'aixo la patuleia del Pp en saben un Rodrigo. Aquests del Pp que tan li agraden al Sr. Mas i al Sr. Homs ara que els han ajudat a tirar endavant els presupostos. I el notari?. És igual, l'avi tambè ens va traïr al Majèstic. Que és pot esperar d'un Govern de cucurbitàcies (les millors aixó si), associats amb elements folclòrics com la tropa de la fotografía.

Parafrassejant l'avi Pujol, uns i altres em fan fàstic per la seva obscenitat.