Em pregunto si seria possible tornar a posar les plaques que indiquen a quin carrer està situat un, doncs a la majoria de poblacions i a mida que s'han anat construint nous edificis, ja no hi les hi han tornat a posar, i la veritat, és un maldecap pels forasters.
*
Abans, contra Franco, a Catalunya gairebé ningú volia ser funcionari de l'Estat.
Ara hi ha cua. És ben cert que contra Franco vivíem millor.
*
La diferència entre jo i els demés, o els demés i jo, rau en que un servidor de vostès és conseqüent amb les seves inconseqüències.
*
Normalment, un artista és una persona que creu en ell mateix. Sobretot perquè en la majoria dels casos no sol fer-ho ningú més.
*
Un artista del tipus que sigui, es repeteix constantment al llarg la seva obra. Tot i que n'hi ha que ho dissimulen millor que altres.
*
De fet, no tindrien de ser tan valorats. Al cap i a la fi, es limiten a intentar fer be la seva feina, com qualsevol altre tipus de persona fa amb la seva.
*
Em pregunto si els escriptors negres tenen blancs que escriuen per a ells.
*
I els orientals? Com s'ho fan?
*
Si algú no tenia el mes mínim complex de Bartleby, era sens dubte en Camilo José Cela.
*
No és cert que el net de Mürnau hagi ofert al Sr. Vidal Quadras el paper de protagonista en una nova versió de "Nosferatu"
*
Aprofito també per desmentir rotundament, els fals rumor que circula últimament referit a que el Comte de Godó naixí a Transilvania.
*
Així mateix és pot desmentir també que el Senyor Aznar López hagi adquirit el cinquanta per cent de les accions del comerç de confecció de Madrid, Bobo y Pequeño.
*
El mateix dret que tenen els catòlics a tenir i mantenir les seves esglésies i catedrals, el tenen els musulmans a tenir les seves mesquites. Al cap i a la fi, unes i altres les acabarem pagant i mantenint els laics gnòstics o agnòstics. Però si us plau que no és posin a cantar a dalt del minaret a primera hora del matí.*

Ballestrejar sobre l'art en qualsevol de les seves vessants, està reservat tant sols als savis o als ignorants.
.
L'art com a simple imitació de la naturalesa, no és més que una mala copia d'una imperfecció gairebé perfecta.
*
Si! ja sé que som carn de pas, però com a la vedella, i ha carns de primera, segona, tercera i despulles.
*
Ens passem la vida dient-li a la mainada que tenen de comportar-se com adults, doncs si no el dia de demà no seran res de profit.
¿Voleu dir que no tindria de ser al revés?
*
sbd - 25.10.11